Hi guys, πως μου είστε, τι μου  κάνετε  και σήμερα, Δευτέρα, καλή Μεγάλη εβδομάδα να έχουμε,  όλοι και όλα οκ; Μια ανάσα, ένα μόνο γκολάκι για το όβερ μας  και κατά συνέπεια για ένα νέο μας 3 στα 3 χθες στα προγνωστικά στοιχήματος, όμως ο (σβηστός)  ΟΣΦΠ σταμάτησε στα δύο τεμάχια στο Καραϊσκάκη επί του Μανόλο και αν ο Μαυροβούνιος (!) λέει κόραξ μας είχε δώσει το πεναλτάκι  στο πρώτο ημίχρονο, τώρα σίγουρα θα το είχαμε τσιμπήσει – ξαναλέμε –  και τούτο το ματσάκι με το ΑΕΚάκι (ναι συμφωνώ, έτσι όπως μας έχουν πια καταντήσει, Μανόλη μου).

Και εννοείται πως (yasterday πάντα) είχαμε ήδη ευστοχήσει απόλυτα νωρίτερα ξανά στις ματσάρες  της μυθικής μας Γ’ Εθνικής κατηγορίας και τα ντέρμπι μας ΑΕ Καρίτσας – Κοζάνη “άσσος”, ΑΟ Σελλάνων – Αναγέννηση Καρδίτσας “διπλό” (και τα δύο αυτά για τον 3ο όμιλο της Γ’ Εθνικής), ωραία παιχνιδάκια φιλαράκια μου και με καλές αποδώσεις  παρακαλώ, τα οποία όμως (καλώς ή κακώς βέβαια για εμάς) οι περισσότεροι παίκτες εδώ (γενικώς στο στοίχημα πάντα εννοώ)  δεν τα ξέρουν, ή μάλλον τα αγνοούν  επιδεικτικά.

Και πριν πάμε και στις σημερινές  φοβερές (!) στοιχηματικές προβλέψεις, να ρίξουμε μια ματιά, να πούμε και μια κουβέντα ρε αδελφέ και στο (σύγχρονο, στο φρέσκο) δράμα του αγαπημένου μου Παναθηναϊκού, στο “σφαγείο” λέει χθες στην Τούμπα από τον φοβερό μας Φιλανδό ρέφερι. Μαντάρα λοιπόν ο Φιλανδός, μαντάρα και ο Μαυροβούνιος (είπαμε) στο Καραϊσκάκη, ο οποίος θυμίζω πως έκανε τα πάντα για να χάσω το  οβεράκι (πέρα από το πέναλτι, ακύρωσε και τα γκολ των  Μπουχαλάκη και  Βασιλαντωνόπουλου.

Την δήλωση  βέβαια της αγωνιστικής ημέρας (τουλάχιστον) την έκανε στο τέλος ο Μπόλονι, ο οποίος είπε πως έτσι που πάμε, σε λίγο θα μας φέρουν και διαιτητές από την Μογγολία! Σωστός ο Λάζλο και εδώ! Βλέπετε, βλέπει πλέον και εκείνος τα ωραία τσιφτετέλια που χορεύουν όλοι τους σχεδόν στην Super League. Τύφλα να έχει αυτό της (Θεάς) Ιωάννας Μαλέσκου! Και τώρα στα ματσάκια μας και για today:  Απόλλων – Βόλος “άσσος”, Λέστερ – Κρίσταλ Πάλας γκολ – γκολ και τέλος Ομόνοια – ΑΕ Λεμεσού άντερ.  Αυτά και για σήμερα!