Hi guys, πώς είστε, τι μου κάνετε; Μία ανάσα και χθες από το τρία στα τρία αλλά βλέπετε ο Κλοπ βρήκε την ημέρα να σπάσει το ρεκόρ του Σίμου και του Μπαρτζώκα και να νικήσει εκτός έδρας την αγαπημένη μας Γουλβς, ή αν θέλετε, η… αγαπημένη μας Γουλβς σημάδευε (yesterday πάντα) συνεχώς τα περιστέρια και δεν μπόρεσε να βάλει έστω ένα γκολάκι στην πάλαι ποτέ πια πρωταθλήτρια Αγγλίας, την Λίβερπουλ και να τσιμπήσουμε έτσι και εμείς οι καψεροί ξανά το 3 στα 3 που προαναφέραμε. Εντάξει, τα άλλα δύο, ο “άσσος” του ΑΠΟΕΛ και το “διπλό” της Κλαμπ Μπριζ, είναι νομίζω λίγο πολύ εύκολα για την… κλάση μας πλέον και τις φοβερές (!) πάντα στοιχηματικές μας προβλέψεις! Ε, ναι πια… Τέλος πάντων!

Πάμε όμως now στην (τεράστια) είδηση της ημέρας! Και αυτή δεν είναι άλλη από την υπέροχη έρευνα, το τρομερό ρεπορτάζ του αγαπημένου μου πάντα Sport24.gr, το οποίο παρακαλώ δημοσίευσε την βαθμολογία της Super League  με VAR και με χωρίς VAR! Θεϊκό! Πιστεύω δε πως σύντομα, το επόμενο δηλαδή θα είναι το ρεπορτάζ, η έρευνα – αποκάλυψη για την βαθμολογία της SL με 4ο διαιτητή και μια χωρίς τον 4ο, μία με οφσάιντ (αν και νομίζω πως αυτό ισχύει, το οφσάιντ δηλαδή, από πάρα πολύ παλιά) και μία χωρίς, μία (βαθμολογία πάντα) με αλλαγές (μία με δύο, άλλη μία με τρείς και τώρα με 5 παρακαλώ) στην ενδεκάδα και μία (όπως γινόταν παλιότερα και εδώ) χωρίς αλλαγές και ούτω καθεξής.

Η είδηση όμως δεν είναι ούτε εδώ! Που είναι; Μα στο γεγονός ότι με βαθμολογία χωρίς το άδικο φυσικά VAR, η ΠΑΟΚάρα μας και ο μεγάλος Πάμπλο Γκαρσία μας βέβαια, χωρίς το (άτιμο είπαμε) VAR, έχει ακόμη 10 (!) ολοκλήρους βαθμούς, 9 μόνο πίσω από τον Θρύλο μας, ο οποίος αντίθετα χάνει έτσι έναν. Καταλαβαίνετε (λοιπόν) τι γίνεται, τι έγινε εδώ, έτσι; Το άδικο VAR έφαγε τον Πάμπλο μας και μας στέρησε από τον Δικέφαλο Αετό μας, ένα ακόμη πρωτάθλημα. Ή μάλλον, είναι το πρώτο πρωτάθλημα που χάνουμε από το κράτος της Αθήνας από το VAR της ΕΠΟ και του Βαγγελάκη του Γραμμένου! Γιατί, τι (θα) είναι πλέον τα εννέα ποντάκια που (θα) ήταν μπροστά μας ο Ολυμπιακός; Σχεδόν τίποτα…

Μία νίκη στην Τούμπα, άλλη μία στο Καραϊσκάκη και μία ήττα (του Θρύλου μας) από τον Άρη και πατσίσαμε! Και θα οδεύσουμε ολοταχώς μετά προς αγώνα μπαράζ για την ανάδειξη του πρωταθλητή Ελλάδας για το 2021! Θα τρελαθώ. Για να δούμε όμως στη Stoiximan και τα σημερινά μας ματσάκια για το στοίχημα. Έχουμε και λέμε: Ρεάλ Μαδρίτης – Αταλάντα “άσσος”, Μάντσεστερ Σίτι – Γκλάντμπαχ “άσσος”, για το Τσάμπιονς Λιγκ, οι ρεβάνς των πρώτων αγώνων τους φυσικά και θα κλείσουμε και για today με το Πεσκάρα – Άσκολι για την Β’ Ιταλίας (μεγάλο ντέρμπι παραμονής)  και εδώ θα σας δώσω ένα άντερ. Αυτά και για σήμερα! Καλό ταμείο, καλό μεσημέρι, καλή και ποδοσφαιροστοιχηματική Τρίτη! Σας φιλώ!