Επιτυχία (και) χθες και στις τρεις στοιχηματικές μας προβλέψεις στη Stoiximan, στο “διπλό” βέβαια της Άρσεναλ, στο “Χ” της Γουλβς , όπως και στο άντερ της Σεβίλλης μας. Μια χαρά λοιπόν ανεβαίνουμε σταδιακά και στο σωτήριο (ελπίζουμε) 2021 και να δούμε τώρα τι παίζει σήμερα, με την “μητέρα των μαχών” φυσικά στο “Γεώργιος Καραϊσκάκης”, στη ματσάρα (!) του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ, του τεράστιου Μανόλη του Χιμένεθ μας!  Πρώτα όμως μια ματιά και στα  άλλα, τα λοιπά, τα τρελά, τα ωραία, τα δικά μας… Έχουμε και λέμε:

Στο ντέρμπι του Φαλήρου, όπου ο Μανόλο – σύμφωνα με το Contra.gr  – δεν θα μπορούσε λέει να έχει πιο εύκολο ξεκίνημα! Και αυτό γιατί ο δαιμόνιος (λέει-υπαινίσσεται ο φίλος μου, ο Γιώργος Περπερίδης) τους πρόλαβε πάλι όλους, φίλους και αντιπάλους δηλαδή και τους είπε την αλήθεια, για την (τάχα μου τώρα) ανωτερότητα του Θρύλου μας σε όλους τους τομείς και έτσι (λέει πάντα ο φοβερός Γιώργος) ο παμπόνηρος Μανόλο μας, τους κοίμισε, μας κοίμισε όλους μας και λογικά θα χαλαρώσουμε και η (δαιμόνια) Ένωσή μας θα πάει εύκολα στο “Καραϊσκάκη” μας και θα τσιμπήσει το “Χ”, μη σας πω και το “διπλό” από τον αγαθό, Πέδρο μας!

Λέτε ρε να γίνει έτσι και να τους ξεσκεπάζει (στην ψύχρα), αποκαλύπτοντας το σατανικό αυτό σχέδιο του Χιμένεθ  πάντα – που δεν έχει επηρεαστεί παρακαλώ καθόλου από την τυχαία και ανώδυνη “εξάρα” (6-0) που είχε φάει πριν κάτι χρόνια στον Πειραιά –  ο Γιώργης ο Περτερίδης μας (ξαναλέμε); Φοβερό! Εγώ πάντως το πιστεύω απόλυτα!  Στον Ολυμπιακό (εν τω μεταξύ) έχουν όντως χαλαρώσει  – κατά τις πάντα έγκυρες πληροφορίες μου – από τις προαναφερόμενες δηλώσεις του κορυφαίου  μας προπονητή της ΑΕΚ, περί της σαφούς ανερώτητά τους σε όλους (!) μάλιστα τους τομείς! Εγώ όμως, αν και ως γνωστόν, λάτρης του Μανόλο, επιμένω να το παίξω “άσσο”.  Έτσι, γιατί είμαι μαζόχας και μου αρέσει να χάνω!

Πάμε τώρα στα σημερινά μας – όπως προαναφέραμε βέβαια ματσάκια για τις προβλέψεις μας στο στοίχημα: Ολυμπιακός – ΑΕΚ  “άσσος” και άντερ,  ΠΑΣ Γιάννινα – Απόλλων Σμύρνης “Χ” και γκολ  – γκολ  και τέλος Τσέλσι – Μάντσεστερ Σίτι  “Χ” και άντερ και εδώ! Αυτά έτσι και σήμερα, τα λέμε πάλι – πρώτα πάντα ο Θεός – αύριο (όπου παίζει και ο γίγας, ο Αχιλλέας μας, έτσι;)! Καλό απόγευμα, καλό ταμείο και να προσέχετε! Σας φιλώ!