Hi guys, πως μου είστε, όλα οκ; Η κατάρα του δύο στα τρία μας χτύπησε λοιπόν και πάλι χθες, καθώς μετά το γκολ – γκολ που πετύχαμε στα Γιάννενα, το άντερ του ΟΑΚΑ ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον ΠΑΟΚ, πέσαμε έξω στο ματσάκια του Champions League,  όπου μας τα χάλασε το “διπλό” της Τσέλσι στο Πόρτο (ένα αντεράκι και εδώ θα μας έστελνε – φίλε μου Πάνο, έχεις απόλυτο ξανά δίκαιο –  για μία ακόμη φορά στο ταμείο), στις φοβερές (!) μας πάντα στοιχηματικές προβλέψεις! Τέλος πάντων, today, λογικά  και φυσιολογικά απ’ ότι βλέπω θα παίξουμε με τα προκριματικά τούτη την φορά του Europa League.

Τώρα για τα χθεσινά μας πάντα ματσάκια για το Κύπελλο Ελλάδας, τι να σας πω; Είπαμε από πολλές ημέρες  πιο πριν, πως επιτέλους, βρέθηκε πια και ένας… καλύτερος προπονητής από τον Μανόλη! Και αυτός βέβαια δεν είναι άλλος από τον Πάμπλο μας! Ο χειρότερος ΠΑΟΚ όλων των εποχών (ειδικά χθες στο ΟΑΚΑ, ξανά) πήρε το “διπλό” από την τραγική και πάλι ΑΕΚ του δυστυχή Χιμένεθ, με την  διοίκηση και τον μεγαλομέτοχο της Ένωσης να κοιτούν και να παρακολουθούν σαστισμένοι και αμήχανοι  τις εξελίξεις και να μας θυμίζουν την θρυλική  σκηνή στην Τουρκία της δυστυχής Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν!

Όπως δηλαδή η αφεντικίνα της Κομισιόν και  ο άλλος ο φλούφης του Ευρωκοινοβουλίου ο κουτόφραγκος, ο “αμπαλιστάν” επίσης  Σαρλ Μισέλ, κοιτούσαν εμβρόντητοι τον Θεό τον Ερντογάν, που άφησε την δικά μας εκτός πολυθρόνας, έτσι κοιτούν πλέον και στην ΑΕΚάρα μας, τα γεγονότα να τρέχουν δίπλα τους και αυτοί (πια) να τα έχουν εντελώς ξαναλέμε χαμένα! Της Ούρσουλας γίνεται σας λέω πλέον στον “δικέφαλο” του νότου μας. Και γρήγορα now στο (σημερινό μας) στοίχημα… στη Stoiximan: Άγιαξ – Ρόμα “άσσος”, Γρενάδα – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ “διπλό” και Ντιναμό ΖάγκρεπΒιγιαρεάλ “άσσος”! Σας φιλώ!!!