Καλησπέρα, τι κάνετε, όλα καλά; Πλούσια (όπως λέγανε και παλιά και μερικοί… ακόμα) η δράση σήμερα Τετάρτη στο ελληνικό ποδοσφαιρικό μας ελλάντα (της μοναδικής χώρας της Αφρικής που ζούνε λευκοί κάτοικοι – τελικά αυτή την θεϊκή  ρήση όντως φίλε μου και φανατικέ, αγαπητέ μας αναγνώστη  Φώτη, την είχε πει πρώτος ο μεγάλος μας Χάρυ Κλυν και… μετέπειτα ο παικταράς Ραούλ Βάλιαν)! Ε, ρε τι ωραία πράγματα και θάματα, έχουμε να δούμε (και) σήμερα…

Τρία ματς για το Κυπελλάκι Ελλάδας και φουλ η 7η αγωνιστική βέβαια της μυθικής μας Super League 2, την οποία φυσικά και δεν την ακουμπάμε, όπως σας έχουμε πει καθόλου, μα καθόλου πια. Διότι είμαστε πολύ λίγοι (εμείς) για να την αγγίξουμε. Ένα τίποτα μπροστά της. Εκτός (βέβαια) και αν έχουμε τίποτα, από τα γνωστά  μας εκεί υπερστανταράκια! Τότες ίσως, δεχτούμε να κάνουμε μία εξαίρεση, για καθαρά (φυσικά) ταμειακούς, οικονομικούς  λόγους!

Η είδηση των ημερών όμως είναι αλλού!  Ο αγαπημένος μας, ο μοναδικός, ο ανυπέρβλητος , ο θεούλης Μάσιμο Καρέρα βρήκε, διαβάζω, ομάδα! Και τι ομάδα! και σε τι κατηγορία! Στην τρομερή μας Μπάρι (παρακαλώ)! Δικαίωση! Ναι!!! Και στην Γ’ Εθνική της Ιταλίας! Κάτι σαν τον ιστορικό Ασπρόπυργο, της χώρας των Τιφόζι! Η απόλυτη δικαίωση, του Μάσιμο και των  αμέτρητων πιστών (εν Ελλάδι και ΑΕΚάρας μαςι) οπαδών – θαυμαστών του!   Θα τρελαθώ σας λέω.

Στα σημερινά μας (now) παιχνιδάκια: Λέω να παίξουμε today με το υπέροχο πάντα Κύπελλο Ελλάδας στη Stoiximan. Έχουμε έτσι και λέμε: ΑΕΚ – Βόλος “όβερ”, Ολυμπιακός – Άρης “άσσος” και τέλος, ΠΑΟΚ – Λαμία “άσσος”! Αυτά και για σήμερα! Καλό ταμείο, καλή Super League 2 (!), καλό Κυπελλάκι πιο μετά και εμείς, πρώτα πάντα ο Θεός, τα λέμε πάλι από εδώ, από το Bethome φυσικά, αύριο! Σας φιλώ όλες και όλους και φυσικά να προσέχετε, κυρίως τον άτιμο τον κορονοϊό!