Hi guys, πώς μου είστε, τι μου κάνετε, σήμερα Πέμπτη; Μου τα χάλασε λοιπόν η λούζερ (νόμιζα τουλάχιστον) Άρσεναλ χθες που νίκησε τον φίλο μου τον Ρομάν (τον Αμπράμοβιτς ρε, αμάν πια) και μέσα στο Στάμφορντ Μπριτζ  να πάρει η ευχή και έτσι… κλασικά χάσαμε εκεί το 3 στα 3. “Οκ” νωρίτερα πήραμε και πάλι τον “άσσο” στα προγνωστικά στοιχήματος της Μαύρης Θύελλας – της Βιγιαρεάλ της Ελλάδας, θυμίζω και εδώ, οκ; – αλλά και άντερ στο “Κλεάνθης Βικελίδης“, στο ματσάκι του φίλου μου (επίσης) του  καταξιωμένου Σώτου  – Σωτήρη Συλαϊδόπουλου! Του συνονόματού μας φυσικά!

Τώρα εσάς τους Καλαματιανούς – Μεσσηνίους – Νότιους γενικότερα φίλους μου και όχι μόνο βέβαια, “φαν” της στήλης και (βέβαια) του Bethome, τι να σας πω; Σώτο, ο φίλος σου ο Φερεντίνος χθες έκανε γαργάρα το μπουγέλωμα  με την σαμπάνια από τον Βαλμπουενά, ενώ πριν 3 χρόνια στο Καρναβάλι της Καλαμάτας έκανε σαν θεριό για λίγη μπυρίτσα και (λίγο) αλευράκι που του ρίξαμε, έτσι για τα χρόνια πολλά της ημέρας και της παρέλασης των αρμάτων και εσύ μετά τον κάλυψες”, μου γράφετε και μου λέτε από χθες το βράδυ (και) εδώ μέσα…!!!

Μην κάνετε έτσι ρε παιδιά! Πωωωω, τι μου θυμηθήκατε πάλι και εσείς now! Εδώ κοτζάμ 46ο σηκώσαμε yesterday στο “Γεώργιος Καραϊσκάκης“, εσύ εκεί το μυαλό σας  στην Καλαμάτα, στη… Μαύρη Θύελλα και στον Χρηστάρα – αδελφό, τον Φερεντίνο! Άλλωστε άλλο καρναβάλι και άλλο φιέστα και προφανώς,  άλλο Καλαμάτα και άλλο Πειραιάς, άλλο Μαύρη Θύελλα και άλλο Θρύλος! Και φυσικά άλλο Γεωργούντζος και άλλο Φερεντίνος. Άλλο Σωτήρης και άλλο Χρήστος. Γατάκι – και μάλιστα πολύ μικρό – είμαι εγώ μπροστά στον τεράστιο Φερεντίνο.

Και Γαύρος (ο Χρήστος), έτσι; Και (σίγουρα) άλλο μπύρα και άλλο σαμπάνια! Προς το παρόν (λοιπόν) είμαστε μόνο Βιγιαρεάλ (της Ελλάδας), όταν με το καλό γίνουμε κανονική και σκέτη… Ρεάλ, τότε θα… λογαριαστούμε (άσχετο όλο αυτό, αλλά αυτή η… εξήγηση – απάντηση μου ήρθε τώρα να σας γράψω για τον τιτάνα τον Χρήστο και τα μπουγελώματά του)! Πάμε τώρα στα σημερινά μας ματσάκια στο στοίχημα. Και στις φοβερές μας προβλέψεις φυσικά: Ολυμπιακός Βόλου – ΑΕΠ Κοζάνης “άσσος”, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Λίβερπουλ “διπλό” και τέλος  Άστον Βίλα – Έβερτον “διπλό” και εδώ! Σας φιλώ!