Hi guys, πως μου είστε και today Κυριακή, τι κάνετε όλα οκ; Σας τα έλεγα χθες (και) για τον τιτάνα τον Γιάνναρο τον Κομπότη, έτσι; Και πρόεδρο στην ΕΠΟ έβγαλε και  “τεσσάρα” πήγε και έριξε μέσα στην Ρόδο μας στον ανερχόμενο τοπικό Διαγόρα! Μαγική Super League 2 φιλαράκια μου. Τα έχουμε πει άλλωστε και αυτά, θέλει ειδικές γνώσεις (είπαμε) εδώ για να ποντάρεις και να προβλέψεις. Και σήμερα απ’ ότι βλέπω  έχουμε φουλ πρόγραμμα από SL2, με ματσάκια διαμάντια again, αλλά και Football League παρακαλώ! Πωωωωω τι λες τώραααα!!! Να τρώει η μάνα και του παιδιού της (σας ξαναλέω) να μην του  δίνει!

Έχει βέβαια και προκριματικά παγκοσμίου Κυπέλλου ξανά, φιλικό της Ελλάδας με την περίφημη ομαδάρα της Ονδούρας (!), έτσι όμως για να κάνει με το δεξί το νεοπρόεδρός μας, ο Θοδωρής ο Ζαγοράκης στην ανεπίσημη  “πρώτη’ του, στο ντεμπούτο του στην προεδρία της ΕΠΟ. Κακώς όμως  ο “Ζαγόρ”  κάνει πρεμιέρα την Ονδούρα και να ρισκάρουμε έτσι να φάμε κανένα τεμάχιο από την αρμάδα του φίλου μου του Λουίς Φερνάντο Σουάρες και να τρέχουμε και να μην φτάνουμε πάλι εν όψει Γεωργίας, να κράζουμε (πάλι) τον (έτερο) φίλο μου τον Τζον Φαν Σιπ, που δεν κάλεσε τον Παπασταθό, τον Σιόβα, τον Μανωλά κλπ “άσσους”.

Θα μπορούσε ας πούμε να το πει – και αυτό, θυμίζουμε που γράφαμε χθες – στον Γιάνναρο τον Κομπότη, να το μεταπεί εκείνος στη συνέχεια στον Κωστάκη τον Νίκα, να  του κλείσει να φιλικό με την ΕΠΣ Βοιωτίας στα Οινόφυτα και ούτε γάτα έτσι ούτε ζημιά.  Άμα δηλαδή  τους ρίχναμε καμιά εξάρα θα το διαφημίζαμε στα ΜΜΕ και αν – χτυπάμε ξύλο – στράβωνε το ματσάκι και χάναμε από τις Μικτές του Κωστή, τότε θα το κάναμε (φυσικά0 τουμπεκί και κανείς δεν θα έπαιρνε χαμπάρι (από τα Οινόφυτα τώρα) τίποτα! Ωραίες και παστρικές δουλειές, με μηδέν ρίσκο παρακαλώ. Τέλος πάντων. Εγώ θα σας τα λέω τώρα και αυτά;

Πάμε now στα σημερινά μας ματσάκια για το στοίχημα στην bet365. Λέω να πάρουμε λίγο από Football League, λίγο από Super league 2 αλλά και ολίγον από προκριματικά του Μουντιάλ, έτσι για να σας κρατάω το ενδιαφέρον μέχρι αργά και σήμερα το βράδι. Οκ; Έχουμε τότε και λέμε: Ιωνικός – Παναχαϊκή “άσσος” (Super League 2) , Σαντορίνη – Καλαμάτα “διπλό”  (για την Football League)  και τέλος Ρουμανία -Γερμανία “διπλό” και όβερ! Αυτά και σήμερα, καλό ταμείο, καλημέρα, καλό μεσημέρι, καλή υπόλοιπη Κυριακή καλύτερα, υγεία να έχουμε  και τα λέμε πάλι από εδώ φυσικά, αύριο Δευτέρα! Σας φιλώ και να προσέχετε πολύ!!!!