Προγνωστικά Βελγίου: Τέσσερις αναμετρήσεις περιλαμβάνει το σημερινό μενού από τα πλέι οφ του Βελγίου, ε τις ομάδες να δίνουν μεγάλη μάχη για ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Σαρλερουά – Λόκερεν (30/04, 19:00): Το ματς της αγωνιστικής είναι αυτό ανάμεσα στις δυο ομάδες, που ισοβαθμούν στην κορυφή του γκρουπ με επτά βαθμούς και όποια κερδίσει θα κάνει ένα τεράστιο βήμα για την κατάκτηση ενός ευρωπαϊκού εισιτηρίου. Σε καλύτερη κατάσταση καθ’ όλη τη διάρκεια της σεζόν οι φιλοξενούμενοι, που το αξίζουν περισσότερο και θα τους εμπιστευτούμε τουλάχιστον στο να μην χάσουν.

Προγνωστικό: Χ2 (2.38 @ Stoiximan)

Μαλίν – Σιντ Τρούιντεν (30/04, 19:00): Μονόπλευρο είναι το ενδιαφέρον στη συγκεκριμένη αναμέτρηση, με τη Μαλίν να βρίσκεται στο -1 από τις Σαρλερουά και Λόκερεν και θέλει νίκη της και ισοπαλία στο έτερο παιχνίδι του γκρουπ ώστε να βρεθεί στην κορυφή και να κρατάει το ευρωπαϊκό εισιτήριο στα χέρια της. Εύκολα ή δύσκολα, θα βρει τον τρόπο για να πάρει το τρίποντο.

Προγνωστικό:1 (1.45 @ Goalbet)

Κορτράικ – Σταντάρ Λιέγης (30/04, 21:30): Αμφότερες “καίγονται” για τη νίκη στη συγκεκριμένη αμαμέτρηση, καθώς η Κορτράικ βρίσκεται στην κορυφή του γκρουπ και στο +1 από τη Σταντάρ θέλωντας να εξασφαλίσει την έξοδό της στην Ευρώπη, ενώ η Σταντάρ από την πλευρά της θέλει να βρεθεί και πάλι μόνη πρώτη ώστε να κρατάει τη μοίρα της στα χέρια της. Θα πάε με τα γκολ που μοιάζουν ως η πιο ασφαλής επιλογή, μιας και το τρίποντο μπορεί να καταλήξει σε οποιαδήποτε πλευρά.

Προγνωστικό: Over 2.5 γκολ (1.75 @ Betshop)

Βάασλαντ – Μουσκρόν (30/04, 21:30): Μονόπλευρο είναι το ενδιαφέρον στη συγκεκριμένη αναμέτρηση, καθώς οι γηπεδούχοι βρίσκονται στον πάτο του γκρουπ με μόλις ένα βαθμό, ενώ οι φιλοξενούμενοι είναι στο -3 από την Κορτράικ και θέλουν να κάνουν το καθήκον τους και να περιμένουν να δουν το αποτέλεσμα στο έτερο παιχνίδι του γκρουπ. όπως και να έχει όμως έχουν δύσκολο έργο στην κατάκτηση της κορυφής, ακόμη και αν κερδίσουν σήμερα.

Προγνωστικό: 2 (2.55 @ Magicbet)