Προγνωστικά Α’ Κολομβίας: Με πέντε παιχνίδια συνεχίζεται η δράση στην εμβόλιμη 3η αγωνιστική του Κλαουσούρα της Κολομβίας σήμερα Πέμπτη (14/07).

Τζαγκουάρες – Όνσε Κάλντας (13/07/16, 23:15): Την ήττα από τη Νασιονάλ Μεντεγίν υπέστη η Τζαγκουάρες (2-1 εκτός έδρας), αποδεικνύοντας πως τη φετινή σεζόν η απομάκρυνση από την έδρα της θα την πληγώνει διαρκώς. Από την άλλη πλευρά η Όνσε Κάλντας έμεινε στο ισόπαλο 1-1 με την Αλιάνζα Πετρολέρα, εντός έδρας και σε συνδυασμό με τη νίκη της πρεμιέρας κόντρα στην Ντεπορτίβο Πάσρο έμεινε αήττητη στο φετινό  Κλαουσούρα. Θα ψάξουν αντίδραση οι γηπεδούχοι και θα αφήσουν χώρους στην πάντα επικίνδυνη Όνσε Κάλντας. Καλή περίπτωση το εκατέρωθεν σκοράρισμα.

Προγνωστικό: G/G (1.75 @ Stoiximan)

Ατλέτικο Ουίλα – Κορτουλούα (13/07/16, 23:15): Δύο ισοδύναμες ομάδες συγκρούονται απόψε στο Νέιβα με την Ατλέτικο Ουίλα να υποδέχεται την Κορτουλούα. Δεν έχουν ακόμη νίκη οι γηπεδούχοι στο πρωτάθλημα, μετρώντας μία ισοπαλία και μία ήττα. Από την άλλη πλευρά η Κορτουλούα επικράτησε με 2-0 της Εκιδάδ (εντός έδρας) και πανηγύρισε την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα. Μπορεί να φύγει αλώβητη από το Νέιβα.

Προγνωστικό: X2 (1.70 @ Goalbet)

Ντεπόρτες Τολίμα – Φορταλέζα (14/07/16, 02:00): Με θετικό τρόπο ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της στο Κλαουσούρα η Ντεπόρτες Τολίμα, καθώς μετράει μία νίκη και μία ήττα στις πρώτες αγωνιστικές. Από την άλλη πλευρά η Φορταλέζα επικράτησε με 2-1 της Ριονέγκρο Αγκίλας στην έδρα της, παίρνοντας την πρώτη της νίκη. Υστερούν ποιοτικά οι γηπεδούχοι και αναμένεται να επεκτείνουν το αήττητο σερί τους.

Προγνωστικό: 1 (1.45 @ Betshop)

Ντεπορτίβο Κάλι – Λα Εκιδάδ (14/07/16, 02:00): Την ήττα από την Ντεπόρτες Τολίμα γνώρισε η Κάλι (1-0 εκτός έδρας) και δεν κατάφερε να την συνδυάσει με την εντός έδρας νίκη επί της Κορτουλούα (3-1 εντός έδρας) στην πρεμιέρα. Από την άλλη πλευρά η Λα Εκιδάδ ηττήθηκε από την Κορτουλούα (2-0 εκτός έδρας), παραμένοντας χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα, κι ενώ γνωρίζει ότι ο στόχος της τη φετινή σεζόν είναι η γρήγορη εξασφάλιση της παραμονής. Με τη δύναμη της έδρας η Κάλι μπορεί να ξεπεράσει το εμπόδιο της τραγικής εκτός έδρας Λα Εκιδάδ, προσφέροντας παράλληλα και θέαμα.

Προγνωστικό: 1 & Over 2.5 (2.25 @ Stoiximan)

Σάντα Φε – Ατλέτικο Μπουκαραμάνγκα (14/07/16, 04:00): Είχε δύσκολη αποστολή η Σάντα Φε στην έδρα της Μιγιονάριος και αυτό αποδείχθηκε, αφού γνώρισε την ήττα με 1-0. Από την άλλη πλευρά η Μπουκαραμάνγκα έμεινε στο ισόπαλο 0-0 με την Πατριότας στην έδρα της, επεκτείνοντας το αήττητο σερί της (μαζί με Απερτούρα) στις τέσσερις αγωνιστικές (1-3-0). Αντιμετωπίζει μεγάλο πρόβλημα στο σκοράρισμα και στην έδρα της Σάντα Φε έχει εξαιρετικά δύσκολο έργο.

Προγνωστικό: 1 (1.65 @ Goalbet)