mls

Προγνωστικά ΗΠΑ: Έξι αναμετρήσεις περιλαμβάνει το σημερινό μενού από τα γήπεδα της Αμερικής, με τα παιχνίδια να παρουσιάζουν μεγάλο ενδιαφέρον στη μάχη που δίνουν οι ομάδες για μια θεση στα πλέι οφ, ώστε να διεκδικήσουν τον τίτλο του πρωταθλητή.

Κολόμπους – Τορόντο (14/07, 02:00): Σε κακή κατάσταση από την αρχή της σεζόν οι Κολόμπους, μεταξύ φθοράς και αφθαρσίας κινείται το Τορόντο. Αμφότερες σκοράρουν δύσκολα το τελευταίο διάστημα, έτσι θα πάμε με τα λίγα γκολ σε μια αναμέτρηση που μπορεί να καταλήξει σε οποιαδήποτε πλευρά.

Προγνωστικό: Under 2.5 (1.65 @ Betshop)

Νέα Υόρκη – Ορλάντο (14/07, 02:30): Αμφότερες είναι ντεφορμέ, με μόλις μια νίκη στα πέντε τελευταία παιχνίδια τους. Οι γηπεδούχοι είναι καλύτερη ομάδα και καλούνται να “ξυπνήσουν” μέσα στο “σπίτι” τους και να επσιτρέψουν στο δρόμο των επιτυχιών. Θα τους εμπιστευτούμε, μιας και το Ορλάντο δεν τρομάζει.

Προγνωστικό: 1 (1.60 @ Magicbet)

Σικάγο – Κάνσας (14/07, 03:30): Αντίθετες πορείες έχουν οι δυο ομάδες το τελευταίο διάστημα, με τους Σικάγο να έχουν μόλις μια νίκη στα πέντε τελευταία, ενώ το Κάνας παραμένει αήττητο στα πέντε τελευταία με τρεις νίκες και δυο ισοπαλίες. Εκτός έδρας χάνει αρκετή από τη δύναμή του, με τις δυο ομάδες να ισορροπούν λόγω της έδρας. Θα πάμε με την ισοπαλία.

Προγνωστικό: Χ (3.20 @ Interwetten)

Βανκούβερ – Σολτ Λέικ (14/07, 05:30): Ικανές για το καλύτερο και για το χειρότερο είναι αμφότερες, που έχουν εφεση στο σκοράρισμα και ενά στην άμυνα. Θα πάμε με τα πολλά γκολ που μοιάζουν ως η πιο ασφαλής επιλογή.

Προγνωστικό: Over 2.5 (1.65 @ Betshop)

Πόρτλαντ – Μόντρεαλ (14/07, 05:30): Ανοδική είναι η πορεία των Πόρτλαντ το τελευταίο διάστημα, παραμένωντας αήττητοι στα επτά τελευταία με τρεις νίκες και τέσσερις ισοπαλίες. Δυο νίκες και τρεις ισοπαλίες είναι ο απολογισμός των Μόντρεαλ στα πέντε τελευταία, με το αήττητο σερί τους να κινδυνεύει να χαλάσει σήμερα. Θα πάμε με την έδρα και τους πρωταθλητές που είναι αναγκασμένοι να συνεχίσουν θετικά, μετά το κάκιστο ξεκίνημα που πραγματοποίησαν.

Προγνωστικό: 1 (2.10 @ Magicbet)

Σιάτλ – Ντάλας (14/07, 05:30): Κλάσεις ανώτερη ομάδα το Ντάλας, προέρχεται από τρεις σερί νίκες, ωστόσο μακριά από το “σπίτι” του χάνει αρκετή από τη δυναμική του. Ντεφορμέ εδώ και καιρό οι Σιάτλ, καλούνται επιτέλους να “ξυπνήσουν” και να αρχίσουν αν κερδίζουν βαθμούς και παιχνίδια. Δεν αποκλείεται να δούμε ένα “κλειστό” ματς με λίγα γκολ, καθώς το παιχνίδι και των δυο ομάδων θα λέγαμε ότι στηρίζεται περισσότερο στην άμυνα και λιγότερο στην επίθεση.

Προγνωστικό: Under 2.5 (1.70 @ Interwetten)