mls

Προγνωστικά ΗΠΑ: Τρεις αναμετρήσεις περιλαμβάνει το σημερινό “μενού” από τα γήπεδα της Αμερικής, με τις ομάδες να αντιμετωπίζουν προβλήματα απουσιών ελέω εθνικών ομάδων και του Κόπα Αμέρικα που είναι προ των πυλών.

Νέα Υόρκη Σίτι – Σολτ Λέικ (03/06, 02:00): Σε κακή κατάσταση βρίσκονται οι γηπεδούχοι που αγνοούν τη νίκη στα τρία τελευταία, ενώ ενδιάμεσα ηττήθηκαν και με το βαρύ 0-7 από τους Ρεντ Μπουλς σοτ ντέρμπι της Νέας Υόρκης. Ντεφορμάρισμα περνούν και οι φιλοξενούμενοι όμως, με μια νίκη και τρεις ήττες στα τέσσερα τελευταία. Θα πάμε με το αμφίσκορο που μοιάζει ως η πιο ασφαλής επιλογή σε ένα ματς όπου μπορεί να καταλήξει σε οποιαδήποτε πλευρά.

Προγνωστικό: G/G (1.50 @ Stoiximan)

Ντάλας – Χιούστον (03/06, 04:00): Πολύ ανώτερη ομάδα το Ντάλας, που στη σημερινή αναμέτρηση θέλει περισσότερο από κάθε άλλη φορά τη νίκη, καθώς πρόκειται για ένα κλασικό “Τεξανό” ντέρμπι. Παραπαίουν οι Χιούστον που λογικά δεν θα μπορέσουν να αντισταούν στις ορέξεις των γηπεδούχων.

Προγνωστικό: 1 (1.68 @ Goalbet)

Λος Άντζελες – Κάνσας (03/06, 05:30): Αν δεν είχαν απουσίες στην επίθεση οι φιλοξενούμενοι, τότε θα ηταν το απόλυτο φαβορί, απέναντι στο Κάνσας που τον τελευταίο μήνα δεν έχει επιδείξει τίποτα το αξιοσημείωτο. Θα πάμε με το αμφίσκορο και τα γκολ που στην παρούσα φάση μοιάζει να έχει περισσότερο value από τη νίκη των γηπεδούχων.

Προγνωστικό: G/G & Over 2.5 γκολ (1.95 @ Betshop)