Προγνωστικά Β’ Αγγλίας: Το τελευταίο της χαρτί για την παραμονή παίζει η Γιόρκ, που δεν έχει περιθώριο για άλλο αποτέλεσμα πέρα της νίκης.

Γουίμπλεντον – Λέιτον Όριεντ (23/04, 17:00): Σε εξαιρετική κατάσταση συνεχίζει να βρίσκεται η Γουίμπλεντον, που επικράτησε με 0-2 της Ντάγκενα. Σημείωσε την τέταρτη σερί της νίκη, αλλά και πέμπτη στα έξι τελευταία παιχνίδια της. Θέλει να συνεχίσει στον ίδιο ρυθμό προκειμένου να διατηρηθεί στην πρώτη επτάδα, με τη νίκη σήμερα να είναι μονόδρομος. Σε κακό μομέντουμ η Λέιτον ηττήθηκε με 1-3 από την Πλίμουθ. Μετράει μόλις μια νίκη στα έξι τελευταία παιχνίδια της, έχοντας γνωρίσει αντίθετα, τέσσερις ήττες και μια ισοπαλία, ενώ βρίσκεται στο -5 από την πρώτη οκτάδα.

Προγνωστικό: 1 (2,15 @ 2winbet) 

Άκρινγκτον – Γιόρκ, (23/04, 17:00): Νικηφόρα και από την έδρα της Χάρτλπουλ πέρασε η Άκρινγκτον, επικρατώντας με 1-2 της αντιπάλου της. Συμπλήρωσε εννέα παιχνίδια αήττητη (έξι νίκες, τρεις ισοπαλίες) και θέλει να συνεχίσει στον ίδιο ρυθμό προκειμένου, να διατηρηθεί στη 2η θέση. Επιτέλους νίκη για τη Γιόρκ που επικράτησε με 3-1 της Πόρτσμουθ, βάζοντας τέλος σε ένα αρνητικό σερί 12 αγωνιστικών. Υποβιβάστηκε και μαθηματικά στη Νάσιοναλ Λιγκ, με τη Γιόρκ να διαθέτει τη δεύτερη χειρότερη άμυνα της κατηγορίας, ενώ αγωνίζεται χωρίς κανένα βαθμολογικό κίνητρο στις εναπομένουσες αγωνιστικές.

Προγνωστικό: 1 (1,30 @ sportingbet)

Μπρίστολ Ρόβερς – Έξετερ, (23/04, 17:00): Μακριά από τον καλό της εαυτό βρέθηκε η Μπρίστολ που περιορίστηκε στο βαθμό της ισοπαλίας (0-0) κόντρα στη Στίβενεϊτζ. Πέταξε βαθμούς κόντρα σε μια βατή αντίπαλο, υποχώρησε στην 5η θέση, παρέμεινε ωστόσο, αήττητη για τέταρτο σερί παιχνίδι, μετρώντας δυο νίκες και δυο ισοπαλίες. Τέλος στο αήττητο σερί δέκα αναμετρήσεων έβαλε η Έξετερ, που ηττήθηκε με 2-3 από τη Μάνσφιλντ. Έχασε πολύτιμο έδαφος στη μάχη των πλέι οφ, με τη διαφορά της να είναι στο -5. Εμφανίζεται δυνατή μακριά από την έδρα της, καθώς προέρχεται από έξι σερί νίκες.

Προγνωστικό: G/G (1,78 @betrebels)

Κρόουλι – Καρλάιλ, (23/04, 17:00): Αδιάφορη και χωρίς βαθμολογικό κίνητρο η Κρόουλι, έχει εξελιχθεί σε ευκαιρία βαθμών για τις αντιπάλους της. Ηττήθηκε με 2-1 από τη Νορθάμπτον, συμπληρώνοντας επτά παιχνίδια μακριά από τις επιτυχίες (πέντε ήττες, δυο ισοπαλίες). Εκτός στόχων έχει τεθεί και η Καρλάιλ, που ηττήθηκε με 1-2 την προηγούμενη αγωνιστική από τη Λούτον. Δυο ήττες και μια ισοπαλία ο απολογισμός της στα τελευταία παιχνίδια της, με την Καρλάιλ να αγωνίζεται χωρίς κίνητρο στις εναπομένουσες αγωνιστικές.

Προγνωστικό: X (3, 30 @ netbet)

Λούτον – Νιούπορτ Κάουντι, (23/04, 17:00): Συνέχεια στις επιτυχίες για τη Λούτον που επικράτησε με 1-2 της Καρλάιλ, σημειώνοντας την τρίτη σερί της νίκη. Κατάφερε να κρατήσει ανέπαφη την εστία της μόλις σε ένα από τα έξι τελευταία παιχνίδια της, βρίσκεται στο -6 από την πρώτη επτάδα και θα προσπαθήσει να συνεχίσει στον ίδιο ρυθμό, με στόχο το θαύμα. Το βαθμό (1-1) από την Όξφορντ απέσπασε η Νιούπορτ Κάουντι. Παρέμεινε για έβδομο σερί παιχνίδι μακριά από τις επιτυχίες (έξι ήττες, μια ισοπαλία), έχοντας κλειδώσει την παραμονή της στην κατηγορία.

Προγνωστικό: 1 (2,06 @novibet)

Μάνσφιλντ – Μπαρνέτ, (23/04, 17:00): Την καλύτερη κατάσταση της διανύει η Μάνσφιλντ που επικράτησε με 2-3 της Έξετερ, σημειώνοντας την τρίτη σερί της νίκη. Over 2,5 τα πέντε τελευταία παιχνίδια της, με τη Μάνσφιλντ να βρίσκεται στο -6 από την πρώτη επτάδα τρεις στροφές πριν το τέλος. Εκμεταλλεύτηκε ιδανικά την κακή κατάσταση της Νοτς Κάουντι με την Μπαρνέτ να επικρατεί με 3-1 της αντιπάλου της. Μετράει μόλις μια ήττα στα έξι τελευταία παιχνίδια της, ενώ αγωνίζεται πλέον χωρίς άγχος έχοντας τεθεί εκτός στόχων.

Προγνωστικό: Over 2,5 (1, 82 @betrebels)

Μόρκαμ – Στίβενεϊτζ, (23/04, 17:00): Με σκυμμένο κεφάλι έφυγε από την έδρα της Κέμπριτζ η Μόρκαμ, όπου διασύρθηκε με 7-0. Τραγική εμφάνιση για την αδιάφορη πλέον Μόρκαμ, που μετράει μόλις μια νίκη στα επτά τελευταία παιχνίδια της, διαθέτοντας και μια από τις χειρότερες άμυνες. Αδιάφορη και η Στίβενεϊτζ, που έχει κλειδώσει την παραμονή της, κατάφερε ωστόσο, να αποσπάσει το βαθμό (0-0) από τη δυνατή Μπρίστολ και παρέμεινε για δεύτερο σερί παιχνίδι αήττητη, με το Under 2,5 να εμφανίζεται στις πέντε από τις έξι πιο πρόσφατες αναμετρήσεις της.

Προγνωστικό: Under 2,5 (1,94 @novibet)

Νοτς Κάουντι – Κέμπριτζ, (23/04, 17:00): Ακόμη μια απογοητευτική εμφάνιση για τη Νοτς Κάουντι που γνώρισε βαριά ήττα με 3-1 από την Μπαρνέτ. Δεύτερη σερί ήττα στο πρωτάθλημα, για την αδιάφορη πλέον Νοτς Κάουντι. Επίδειξη δύναμης επί της Μόρκαμ έκανε η Κέμπριτζ, διασύροντας με 7-0 την αντίπαλο της. Έχει δεχθεί μόλις ένα τέρμα στα πέντε τελευταία παιχνίδια της, ενώ μετράει μόλις μια ήττα στις οκτώ πιο πρόσφατες αναμετρήσεις της. Στο -5 από την πρώτη επτάδα θέλει να διατηρήσει ζωντανές τις ελπίδες της.

Προγνωστικό: 2 (2, 00 @betrebels)

Όξφορντ – Χάρτλπουλ, (23/04, 17:00): Απογοήτευσε ξανά η Όξφορντ που περιορίστηκε στο βαθμό της ισοπαλίας (1-1) κόντρα στη Νιούπορτ Κάουντι. Παρέμεινε για δεύτερο σερί παιχνίδι μακριά από τις επιτυχίες, μετρώντας μια νίκη στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της. Θέλει να διατηρηθεί στην πρώτη τριάδα, με την επιστροφή στις νίκες να είναι μονόδρομος. Υποτάχθηκε στην ανωτερότητα της Άκρινγκτον με τη Χάρτλπουλ να γνωρίζει την ήττα με 1-2. Άμεση επιστροφή στα αρνητικά αποτελέσματα για την αδιάφορη Χάρτλπουλ, που σε κανένα από τα έξι τελευταία παιχνίδια της δεν μπόρεσε να κρατήσει ανέπαφη την εστία της.

Προγνωστικό: Over 2,5 (1, 75 @betrebels)

Πλίμουθ – Ντάγκεναμ,(23/04, 17:00): Τα πάνω της έχει πάρει η Πλίμουθ που επικράτησε με 1-3 της Λέιτον, σημειώνοντας τη δεύτερη σερί της νίκη. G/G και over 2,5 τα πέντε τελευταία παιχνίδια της. Θέλει να δώσει συνέχεια στις επιτυχίες προκειμένου, να εξασφαλίσει μια θέση στην πρώτη τριάδα. Χωρίς κανένα ενδιαφέρον αγωνίζεται πλέον η υποβιβασμένη Ντάγκεναμ, που ηττήθηκε με 0-2 από τη Γουίμπλεντον την προηγούμενη αγωνιστική, γνωρίζοντας την τέταρτη σερί της ήττα, ενώ διαθέτει παράλληλα τη χειρότερη άμυνα της κατηγορίας.

Προγνωστικό: 1 (1,31  @ netbet)

Πόρτσμουθ – Γουίκομ, (23/04, 17:00): Σε κακό μομέντουμ η Πόρτσμουθ γνώρισε ήττα – σοκ με 3-1 από τη Γιόρκ. Δεύτερη σερί ήττα, αλλά και τρίτο διαδοχικό παιχνίδι που δεν καταφέρνει να κρατήσει ανέπαφη την εστία της. Δεν έχει εξασφαλίσει μια θέση στα πλέι οφ, γνωρίζοντας πως η επιστροφή στις νίκες είναι μονόδρομος. Σε κακή κατάσταση και η Γουίκομ, που πέταξε ξανά βαθμούς αυτή τη φορά κόντρα στη Γέοβιλ (0-0). Τρίτη σερί ισοπαλία, με τη Γουίκομ να έχει συμπληρώσει πέντε παιχνίδια μακριά από τις επιτυχίες, ενώ το under 2,5 εμφανίστηκε στα 13 από τα 14 πιο πρόσφατα.

Προγνωστικό: Under 2,5 (1,69 @novibet)

Γέοβιλ – Νορθάμπτον, (23/04, 17:00): Έχοντας κλειδώσει την παραμονή της η Γέοβιλ αγωνίζεται χωρίς κανένα βαθμολογικό άγχος. Αναδείχθηκε ισόπαλη χωρίς τέρματα με τη Γέοβιλ, μετρώντας μόλις μια νίκη στα επτά τελευταία παιχνίδια της. Το n/g εμφανίστηκε στα 11 από τα 12 πιο πρόσφατα παιχνίδια της. Έχοντας εξασφαλίσει άνοδο και πρωτάθλημα η Νορθάμπτον περιμένει το τέλος του πρωταθλήματος. Επικράτησε με 2-1 της Κρόουλι και παρέμεινε αήττητη στο πρωτάθλημα για 21η αναμέτρηση.

Προγνωστικό: Under 2,5 (1,64 @betrebels)