Προγνωστικά Τουρκίας: Στο χείλος του γκρεμού βρίσκεται η Μερσίν, με τη διαφορά της από τις θέσεις της παραμονής να είναι στο -10. Συνέχεια στις καλές εμφανίσεις θέλει να δώσει η Γαλατά που δοκιμάζεται στην έδρα της Μπούρσασπορ.

Ρίζεσπορ – Μερσίν Ιντ. Γιου. (29/04, 19:00): Συνέχεια στα αρνητικά αποτελέσματα για την Κόνιασπορ που γνώρισε βαριά ήττα με 3-1 από τη Ρίζεσπορ. Τρίτη σερί ήττα για τη Ρίζεσπορ που συμπλήρωσε οκτώ παιχνίδια μακριά από τις επιτυχίες, μετρώντας αντίθετα, έξι ήττες και δυο ισοπαλίες. Με την πλάτη στον τοίχο βρίσκεται η Μερσίν που τέσσερις στροφές πριν το τέλος βρίσκεται στο -10 από τις θέσεις της παραμονής, παίζοντας σήμερα το τελευταίο της χαρτί για τη σωτηρία της. Πέντε ήττες και μια ισοπαλία ο απολογισμός της στα τελευταία παιχνίδια της, με τη Μερσίν να διαθέτει τη χειρότερη άμυνα της κατηγορίας.

Προγνωστικό: Under 2,5 (2,17@ Stoiximan)

Μπούρσασπορ – Γαλατασαράι (29/04, 19:00): Ακόμη μια απογοητευτική εμφάνιση για τη Μπούρσασπορ που ηττήθηκε με 2-1 από την Καϊσέρισπορ την προηγούμενη αγωνιστική. Τρίτη σερί ήττα για την αδιάφορη πλέον Μπούρσασπορ που σε κανένα από τα επτά τελευταία παιχνίδια της δεν μπόρεσε να κρατήσει ανέπαφη την εστία της. Επιστροφή στις επιτυχίες για τη Γαλατασαράι στο πρωτάθλημα, που διέσυρε με 4-1 της Κασίμπασα. Αυτή ήταν η δεύτερη σερί της νίκη σε όλες τις διοργανώσεις, με τη Γαλατά να βρίσκεται σε καλό μομέντουμ. Στο -5 η διαφορά της από την πρώτη τετράδα, με την «τσιμ μπομ» να θέλει να συνεχίσει στον ίδιο ρυθμό προκειμένου να καλύψει το χαμένο έδαφος.

Προγνωστικό: G/G (1,45 @ Betshop)