Προγνωστικά Α’ Ολλανδίας: Συνέχεια σήμερα στην 3η αγωνιστική της Α’ Ολλανδίας, το πρόγραμμα της οποίας περιλαμβάνει τέσσερις αναμετρήσεις.

Ρόντα – Φίτεσε (20/08, 19:30): Καλή δουλειά κάνει ο Γιάννης Αναστασίου στη Ρόντα, η οποία ξεκίνησε με 2/2 ισοπαλίες στις πρώτες ισάριθμες αγωνιστικές του νέου πρωταθλήματος, η τελευταία μάλιστα εκτός έδρας με τον Άγιαξ (2-2). Στον αντίποδα, η Φίτεσε ξεκίνησε καλά με το εκτός έδρας 1-4 επί της Βίλεμ, αλλά την περασμένη εβδομάδα ηττήθηκε εντός έδρας απ’ την Ντεν Χάαγκ. Άσσος με κάλυψη η επιλογή μας.

Προγνωστικό: 1 DNB (2.20 @Goalbet)

Άγιαξ – Βίλεμ (20/08, 20:45): Έντονος προβληματισμός προκύπτει απ’ τις πρώτες παρουσίες του Άγιαξ στη νέα σεζόν, ειδικά στο αμυντικό κομμάτι. Μετά το «ναυάγιο» στην Τούμπα, όπου θα μπορούσε να δεχτεί τρία γκολ στο ημίχρονο, ο «Αίαντας» δέχτηκε δύο γκολ απ’ τη Ρόντα (2-2 εντός) και ακόμη «ψάχνεται». Με 2/2 ήττες ξεκίνησε η Βίλεμ, που δέχτηκε συνολικά 7 γκολ, αλλά βρήκε δίχτυα σε αμφότερα τα παιχνίδια.

Προγνωστικό: G/G (2.00 @Betshop)

Τσβόλε – Αϊντχόφεν (20/08, 20:45): Δεν έχει ξεκινήσει όπως θα ήθελε η Τσβόλε, που μετά το 1-1 της εκτός έδρας πρεμιέρας με τη Ναϊμέγκεν, την περασμένη εβδομάδα διασύρθηκε 0-3 εντός έδρας απ’ τη Σπάρτα Ρότερνταμ. Στον αντίποδα, η Αϊντχόφεν έκανε το χρέος της και επικράτησε 1-0 εντός έδρας της Αλκμάαρ και έκανε το 2/2 στο νέο πρωτάθλημα. Πιο «σφιχτή» προσέγγιση περιμένουμε απ’ την Τσβόλε, θεωρούμε ότι μπορεί να αντέξει μέχρι το ημίχρονο.

Προγνωστικό: 1Χ ημίχρονο (1.75 @Betshop)

Ναϊμέγκεν – Χέρενφεν (20/08, 21:45): Παρόμοιες είναι οι αφετηρίες των δύο ομάδων στο νέο πρωτάθλημα. Η Ναϊμέγκεν ξεκίνησε με 2/2 ισοπαλίες, η πρώτη 1-1 με Τσβόλε (εντός) και η δεύτερη 2-2 (εκτός) με την Γκόου Αχέντ Ιγκλς. Με σκορ 2-2 οι δύο ισοπαλίες της Χέρενφεν με Αλκμάαρ και Ουτρέχτη, γίνεται αντιληπτό ότι έχουμε να κάνουμε με δύο επιθετικές ομάδες, που παίζουν πρώτα για να σκοράρουν.

Προγνωστικό: Over 2,5 και G/G (1.95 @Magicbet)