Προγνωστικά Α' Βραζιλίας

Προγνωστικά Α’ Βραζιλίας: Τρεις συναντήσεις ρίχνουν την αυλαία της 5ης αγωνιστικής στη μεγάλη κατηγορία της Βραζιλίας. Την παράσταση κλέβει η μάχη της Παλμέιρας με την Γκρέμιο.

Αμέρικα Μινέιρο – Πόντε Πρέτα (03/06, 01:30): Με δύο ήττες στις ισάριθμες πρώτες αγωνιστικές συνδύασε η Αμέρικα Μινέιρο την επιστροφή της στα “μεγάλα σαλόνια”, συνέχισε όμως με τα ισόπαλα 1-1 απέναντι σε Βιτόρια Μπαΐα (εντός) και Κρουζέιρο (εκτός). Η Πόντε Πρέτα, αντίθετα, παρέμεινε αήττητη στις δύο πρώτες αγωνιστικές (1-1-0), για να πάρουν τη σκυτάλη οι ήττες από Κορίνθιανς (3-0 εκτός) και Φλαμένγκο (1-2). Βλέπουμε ανοιχτό ματς στο “Ραϊμούντο Σαμπάιο”.

Προγνωστικό: Over 2.5 (2.22 @ Stoiximan)

Παλμέιρας – Γκρέμιο (03/06, 03:00): Διπρόσωπη η Παλμέιρας στις πρώτες αγωνιστικές της φετινής Serie A. Επιβλητική μέσα στο “σπίτι” της (4-0 επί Ατλέτικο Παραναένσε, 2-0 επί Φλουμινένσε), καταρρέει… μακριά από αυτό (2/2 ήττες). Αντίθετα, η Γκρέμιο είναι σταθερότατη, με σημείο αναφοράς το μηδενικό παθητικό στις τέσσερις πρώτες αγωνιστικές. Μάλιστα, προέρχεται από τρία κολλητά τρίποντα. Μπορεί να πάρει αποτέλεσμα η ομάδα από το Πόρτο Αλέγκρε.

Προγνωστικό: Χ2 (1.73 @ Goalbet)

Φλαμένγκο – Βιτόρια Μπαΐα (03/06, 03:00): Δεν γνωρίζουμε αν το διπλό του σαββατοκύριακου επί της Πόντε Πρέτα (1-2) επέφερε το οριστικό τέλος της μίνι αγωνιστικής κρίσης της Φλαμένγκο, σε κάθε περίπτωση, όμως, λειτούργησε πολύ θετικά στην ψυχολογία. Φορτσάρει για το 2Χ2 η “Φλα”, που μετρά μία νίκη και μία ισοπαλία στα δύο φετινά εντός. Η νεοφώτιστη Βιτόρια Μπαΐα έχει συλλέξει πέντε βαθμούς μέχρι στιγμής (1-2-1), προέρχεται από τις ισοπαλίες με σκορ 1-1 απέναντι σε Αμέρικα Μινέιρο (εκτός) και Ατλέτικο Μινέιρο (εντός). Πιθανό μοιάζει το G/G.

Προγνωστικό: G/G (1.85 @ Betshop)