Προγνωστικά Α’ Αγγλίας: Εννιά αγώνες περιλαμβάνει το σημερινό μενού απο τα γηπεδα της Α’ Αγγλίας, με τα παιχνίδια να διεξάγονται όλα στις 21:45.

Γουίμπλεντον – Σκάνθορπ (16/08, 21:45): Τους πρώτους βαθμούς της φετινής σεζόν θα ψάξει σήμερα η Γουίμπλεντον που μέχρι στιγμής απογοητεύει πλήρως με τις εμφανίσεις της. Η Σκάνθορπ πό την άλλη έχει ήδη τέσσερις βαθμούς και ιδίως επιθετικά δείχνει να είναι πολύ επικίνδυνη. Θα πάμε με το αμφίσκορο στη συγκεκριμένη αναμέτρηση που μοιάζει ως η πιο ασφαλής επιλογή.

Προγνωστικό: G/G (1.75 @ Stoiximan)

Τσάρλτον – Σριούσμπερι (16/08, 21:45): Αμφότερες έχουν από ένα βαθμό μέχρι στιγμής και δείχνουν να είναι ακόμη “κρύες”. Η Τσάρλτον στη συγκεκριμένη αναμέτρηση είναι το φαβορί κυρίως λόγω της έδρας και εμείς θα την εμπιστευτούμε να πάρει την πρώτη νίκη της σεζόν.

Προγνωστικό: 1 (2.11 @ Goalbet)

Τσέστερφιλντ – Γουόλσολ (16/08, 21:45): Από τέσσερις βαθμούς έχουν μέχρι στιγμής οι δυο ομάδες, που δείχνουν ικανές τόσο στην άμυνα, όσο και στην επίθεση. Στη μεταξύ τους αναμέτρηση θα πάμε με το αμφίσκορο, καθώς είναι δύσκολο να προβλέψει κανείς νικητή.

Προγνωστικό: G/G (1.75 @ Betshop)

Κόβεντρι – Μπέρι (16/08, 21:45): Χωρίς γκολ παραμένει ακόμη η Κόβεντρι, η οποία όμως είναι καλή αμυντικά και κατάφερε να αποσπάσει το βαθμό το περασμένο Σάββατο κόντρα στη Σριούσμπερι. Η Μπέρι από την άλλη μετράει μια νίκη και μια ήττα χωρίς να έχει επιδείξει κάτι το σπουδαίο. Θα πάμε με την έδρα και την πρώτη φετινή νίκη των γηπεδούχων.

Προγνωστικό: 1 (2.35 @ Magicbet)

Τζίλινγκχαμ – Σουίντον (16/08, 21:45): Το 2/2 έκανε το Σάββατο η Τζίλινγκχαμ κόντρα στην Μπέρι και βρίσκεται με το “καλημέρα” στην ορυφή της βαθμολογίας. Η Σουίντον από την άλλη μετράει μια νίκη και μια ήττα και ακόμη δεν έχει πείσει με τις εμφανίσεις της. Θα πάμε με την καλύτερη ομάδα και την έδρα.

Προγνωστικό: 1 (1.88 @ Stoiximan)

ΜΚ Ντονς – Μπράντφορντ (16/08, 21:45): Αμφότερες έχουν από μαι νίκη και μια ισοπαλία και έχουν πραγματοποιήσει καλές εμφανίσεις, ιδίως αμυντικά. Παρόμοια εικόνα περιμένουμε και στη μεταξύ τους αναμέτρηση, έτσι θα πάμε με τα λίγα γκολ που φαντάζουν ως ένα πολύ πιθανό σενάριο.

Προγνωστικό: Under 2.5 (1.68 @ Goalbet)

Όλνταμ – Νορθάμπτον (16/08, 21:45): Ακόμη να βρει δίχτυα η Όλνταμ, η οποία μέχρι στιγμής απογοητεύει με την παρουσία της, ιδίως επιθετικά. Η Νορθάμπτον από την άλλη μετράει δυο ισοπαλίες με σκορ 1-1 χωρίς να έχει παρουσιάσει κάτι το ιδαίτερο. Θα πάμε με την πρώτη φετινή νίκη της Όλνταμ.

Προγνωστικό: 1 (2.65 @ Betshop)

Πιτέρμπορο – Μίλγουολ (16/08, 21:45): Μια νίκη και μια ισοπαλία μετράει μέχρι στιγμής η Μίλγουολ, η οποία έχει σημειώσει ήδη πέντε τέρματα. Θα την εμπιστευτούμε αι σήμερα, καθώς οι γηπεδούχοι είναι μετριότατοι μέχρι στιγμής.

Προγνωστικό: 2 (2.40 @ Magicbet)

Πορτ Βέιλ – Ροτσντέιλ (16/08, 21:45): Ακόμη δεν έχει δεχτεί τέρμα η Πορτ Βέιλ, η οποία έχει ξεκινήσει δυνατά μετρώντας μια νίκη και μια ισοπαλία. Η Ροτσντέιλ από την άλλη έχει μόλις ένα βαθμό και ακόμη δείχνει να “ψάχνεται”. Θα πάμε με την έδρα και τη “σφιχτή” Πορτ Βέιλ.

Προγνωστικό: 1 (2.50 @ Stoiximan)