Hi guys, πώς μου είστε και today, τι μου κάνετε σήμερα Τρίτη, όλα οκ; Πέφτει λοιπόν σταδιακά το αγωνιστικό ενδιαφέρον, εγχώριο και ευρωπαϊκό- διεθνή, μιας και τελειώνει σχεδόν παντού η επίσημη  (αγωνιστική) δράση, πριν τους τελικούς βέβαια  των ευρωπαϊκών Κυπέλλων, ενώ ας μην ξεχνάμε πως έρχεται  οσονούπω και το Γιούρο! Ευτυχώς όμως που εμείς, εδώ στο Ελλάντα μας πάντα, έχουμε τους δικούς μας μικρούς και μεγάλους ποδοσφαιρικούς ήρωες και έτσι (φυσικά) δεν πλήττουμε ποτέ, ποτές, που λένε και στο χωριό μου!

Όπως λόγου χάρη (βέβαια) ο μεγάλος μας Αλέξης Κούγιας ο οποίος χτύπησε εις διπλούν  σήμερα και χθες! Χθες, την Δευτέρα  λοιπόν αιτιολογώντας την ξαφνική πρόσληψη – κυριολειρκά από το πουθενά –  του Κωστάκη του Φρατζέσκου στην τεχνική ηγεσία της ΑΕΛ, ανέφερε τα εξής για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας στην ομάδα του, του πρώην προπονητή του… Απόλλωνα Λάρισας, παρακαλώ:

Ο  (δεύτερος) λόγος είναι το ήθος του Κώστα Φρατζέσκου, που αν και ήταν, χωρίς να το γνωρίζει εξ’ αρχής, προπονητής στην πιο βρώμικη ποδοσφαιρική ομάδα των τελευταίων ετών στο ελληνικό ποδόσφαιρο σε δύο παιχνίδια με την Δόξα Δράμας στην Δράμα και με την Παναχαϊκή στην Πάτρα ανέδειξε με το πλέον καθαρό τρόπο όλη την βρωμιά της ιδιοκτησίας και της διοικήσεως αυτής της ομάδας «σφραγίδα», με αποτέλεσμα να δεχθεί ακόμη και επιθέσεις από τις οποίες κινδύνεψε η σωματική του ακεραιότητα“, έγραψε ο Αλέξης! Θεϊκό.

Και σήμερα έγραψε τα εξής, προς τον Αχιλλέα Μπέο… φυσικά: “Αγαπητέ Αχιλλέα, αγαπημένε όλων των Λαρισαίων, αλλά και των Ελλήνων οπαδών, μετά το ωραίο δώρο που μας έκανες εχθές, σου στέλνουμε μία τετράμετρη σκάλα για να καταφέρεις αμέσως την επόμενη δύσκολη στιγμή της ζωής σου, που η άτιμη Δικαιοσύνη θα σε μπουζουριάσει να εξασφαλίσεις την ελευθερία σου. Οι καινούργιες φυλακές έχουν τετράμετρους τοίχους και είμαστε βέβαιοι ότι αυτή η σκάλα που σου δωρίζουμε είναι ότι πρέπει. Καλές στοιχηματικές επιλογές”.

Έπος σας λέω! Ανταλλαγή από… σκάλες δηλαδή ανάμεσα στους δύο αυτούς κορυφαίους ποδοσφαιρικούς – και όχι μόνο βέβαια – παράγοντες της χώρας μας! Είπαμε, δεν θα πλήξουμε ποτέ εμείς στο Ελλάδα! Πάμε όμως τώρα και στις σημερινές μας φοβερές (!) προβλέψεις στα προγνωστικά στοιχήματος. Με ότι  (βέβαια) μπορέσουμε και βρούμε και today: Νέα Σαλαμίνα – Δόξα Κατωκοπιάς άντερ, Κλουζ – Στεάουα Βουκουρεστίου  γκολ -γκολ και τέλος Εθνικός Άχνας – Καρμιώτισσα όβερ! Αυτά, καλό απόγευμα να έχετε και σας φιλώ όλες και όλους!