Καλά τα πήγαμε πάλι και χθες. Δύο στα τρία “καθαρά” ματσάκια  τσιμπήσαμε στο στοίχημα, 4 στις 6 επιλογές που δώσαμε από τη Stoiximan και χάσαμε μόνο  Γκλάνμπαχτ – Μπάγερν, με την ήττα των υπερφίαλων πάλι “Βαυαρών”, είχαμε όμως και το όβερ εδώ και έτσι πατσίσαμε λίγο την χασούρα μας. Σήμερα βλέπω κυρίως Ισπανία και μπορεί και Ιταλία, αλλά και Ολυμπιακό (βέβαια) που είναι να βάλει πολλά, μα πολλά τεμάχια στο Αγρίνιο και τον αγωνιστή εκεί τον Τραϊνό τον Δέλλα μας, ο οποίος ίσως σπάσει και το ρεκόρ (σε… τεμάχια) του επίσης ανερχόμενου  Λεωνίδα μας του Βόκολου, στον “πράσινο”, είπαμε, Γαύρο της Κύπρου μας.

Είπαμε Ολυμπιακό  και το μυαλό μου πήγε κατευθείαν στον τεράστιο Παπασταθόπουλο! Ο οποίος είναι ίσως ο μόνος ποδοσφαιριστής της γης όλης, που έχει πάει πια στα 33 του χρόνια, έχει να παίξει (κανονική) μπάλα από πρόπερσι  και όμως – όπως διαβάζουμε πάντα στον πάντα αξιόπιστο Τύπο –  δεν προλαβαίνει παρακαλώ να μετρά προτάσεις λέει σε Ελλάδα και εξωτερικό!  Μία βέβαια απόδειξη και αυτή της τρομερής ποδοσφαιρικής του αξίας! Τί Τουρκία, τί Ιταλία, τί Γαλλία, τί Ισπανία, τί Κίνα, μόνο η Μαύρη Θύελλα και ο Απόλλων Πεταλιδίου  – τελικά – δεν τον θέλουν πίσω! Ντροπή τους!

Ο (τεράστιος είπαμε) Σωκράτης που έχει κλείσει στην Φενέρμπαχτσε, το ίδιο και στον Ολυμπιακό, ενώ χθες – όπως αποκάλυψε φυσικά το Sportstonoto.gr –   μπήκε σφήνα και η ΑΕΚ! Για να μην πούμε για τη Νάπολι, την Λίβερπουλ κλπ! Φοβερό! Αυτά για να τα βλέπουν οι εχθροί μας, ο Άγγελος, ο  Τζον (ο Φαν Σιπ), ο  Μικέλ ( αυτός ο Αρτέτα ρε…) που  μας έδιωξαν από Εθνική και Άρσεναλ  και δεν θέλουν λέει να ακούνε ούτε το όνομά μας…  Ποιος Αρτέτα και ποιά Άρσεναλ και ποιος  Αγγλικός Τύπος (που μας λοιδορούσε) , ρε τώρα;;;!  Εδώ (πάντα) έχουμε τον αξιόπιστο, ωραίο, αντικειμενικό μας  είπαμε, ελληνικό Τύπο, οποίος  -και πολύ σωστά κάνει –  μια ζωή μας αποθεώνει! Σωκράτη μας εσύ, Θεέ μας, σούπερ σταρ!!!

Γρήγορα now (γατί έχουμε και εκπομπή στο ράδιο το απόγευμα, αλλά και το βράδυ (!)  σήμερααααα, στο επίσης φοβερό μας Sportstonto Radio, παρακαλώ) στις σημερινές είπαμε προβλέψεις στοιχηματικές: Παναιτωλικός – Ολυμπιακός όβερ και “διπλό” φυσικά, Γρανάδα – Μπαρτσελόνα “όβερ” και “διπλό”  και εδώ και τέλος  Σεβίλλη – Σοσιεδάδ “άσσος” και όβερ !  Τούτα όμως  και για σήμερα, καλό απόγευμα, καλό ταμείο ξανά και τα λέμε πάλι – πρώτα πάντα ο Θεός – αύριο! Σας φιλώ!!!