Hi guys, πώς είστε, τι κάνετε, καλημέρα! Μια (μεγάλη, έστω) ανάσα από το 3 στα 3  και πάλι χθες στις φοβερές (!) μας προβλέψεις, προτάσεις… παρατηρήσεις στο στοίχημα, όμως η αγαπημένη (μερικών έστω) Ρεάλ της όμορφης Μαδρίτης μας, δεν έβαλε άλλα δύο γκολάκια επί της μυθικής μας Αταλάντας και έτσι χάσαμε here το όβερ! Θα μου πείτε τώρα γιατί ρε Σωτήρη δεν έδινες το “διπλό” για πιο “σιγουράκι”; Εντάξει τώρα, είπαμε να πέφτουμε πάντα (σχεδόν) μέσα στις  μαντείες μας, μην κλέβουμε όμως και εκκλησία

Πάμε now στα λοιπά, τα ωραία ξανά τα δικά μας, τα Bethomeμικά! Αλήθεια, αυτός ο Χάλαντ , ποιος είναι πάλι ρε παιδιά; Ρωτάω, γιατί άνοιξα πάλι today το φοβερό μας Sport24 και (θέλοντας ξανά και μη) έπεσα πάνω στον Θέμη μας, που με τεράστια γράμματα και συγκλονιστικούς τίτλους και διθυράμβους τον αποθεώνει! Γράφει λοιπόν κάτωθι ο Θέμης το τρομερός για τον εν λόγω πάντα, φοβερό όντως,  άσσο –  νεαρό, σας προϊδεάζω, γιατί έκανα ρεπορτάζ φυσικά και το κοίταξα – προφανώς  φέρελπι ξένο μας ποδοσφαιριστή:

“Ο Χάλαντ είναι υπερφυσικός, φαινόμενο πρωτοφανές στο ποδόσφαιρο” και ο Θέμης Καίσαρης αναρωτιέται (γράφει το καλό σάιτ):  “Ποιος θα αγαπήσει τον Ντράγκο σε έναν κόσμο που λατρεύει τον Ρόκυ“. Και συνεχίζει: “Ένα σώμα δεκαθλητή με ταχύτητα σπρίντερ και τεχνική μεγάλου σκόρερ. Ο Χάλαντ στα 20 του είναι φαινόμενο που δεν έχουμε δει ποτέ ξανά στο ποδόσφαιρο, αλλά εμείς είμαστε έτοιμοι για κάτι τόσο διαφορετικό; Ο Βίτο Κορλεόνε και ο Τζόκερ. Ο Τσατσένκο με τον Γκάλη, ο Ντράγκο με τον Ρόκυ. Η διαφορά του ΛεΜπρον με τον Τζόρνταν“.

Τύφλα να έχει ακόμη και ο επικός – κατά τον Θέμη μας πάντα – Ραφίνια, δηλαδή! Απίστευτο, μοναδικό, εξωπραγματικό, εξωγήινο θα έλεγα. Τρόμαξα, αμάν, πήραμε, φέραμε και άλλο, τέτοιο παικταρά στον Θρύλο και δεν τον πήραμε καν (πάλι) χαμπάρι εμείς οι υπόλοιποι, σκέφτηκα. Ευτυχώς όμως, το έψαξα και διαπίστωσα πως πρόκειται για τον Έρλινγκ Μπράουτ Χόλαντ, που είναι Nορβηγός επαγγελματίας (τρομερός) ποδοσφαιριστής, ο οποίος αγωνίζεται ως επιθετικός για τη Μπορούσια Ντόρτμουντ (Βικιπαίδεια)!

Και έτσι (λοιπόν) ησύχασα! Δηλαδή, “από πίτα που δεν τρως τι σε μέλει και αν καεί“, που λέει και ο λαός μας. Ποια Ντόρτμουντ τώρα;! Όταν με το καλό, σε καμιά δεκαριά χρόνια έρθει και αυτός στον Θρύλο μας, τότε θα ασχοληθούμε και εμείς μαζί του! Όμως ο Θέμης μας πρωτοπορεί και εδώ, ξανά! Όχι αυτός μετά Χριστόν προφήτης! Στα σημερινά ματσάκια (τώρα) στη Stoiximan, όπου έχουμε: Αϊντχόφεν – Ολυμπιακός όβερ,  Άρσεναλ – Μπενφίκα γκολ – γκολ  και τέλος Κλαμπ Μπριζ – Ντιναμό Κιέβου “άσσος”.  Αυτά και για σήμερα! Καλημέρα και καλό ταμείο, ξανά!