levadeiakos

Hi guys, πως μου είστε και σήμερα… Κυριακή, όλα οκ; Εγώ είμαι super και  και όχι μόνο για το εκκωφαντικό (!)  τρία στα τρία χθες στις φοβερές (sic) προβλέψεις μας στο στοίχημα, αλλά (κυρίως) γιατί πετύχαμε από ένα ματς – από τα 3 που δίνουμε καθημερινά βέβαια στο bethome – σε κάθε κατηγορία. Ένα δηλαδή από Super League, ένα από Super League 2 και ένα 3ο φυσικά από την Football League. Θυμίζω:  Ατρόμητος – Λάρισα άντερ, Απόλλων Λάρισας – Λεβαδειακός “διπλό” και τέλος, Αστέρας Βλαχιώτη – Νίκη Βόλου άντερ και εδώ! Είπαμε, η μπάλα είναι μία, το ποδόσφαιρο είναι ένα, άρα και το στοίχημα είναι ένα!

Και όπως ο καλός, ο πραγματικός και σωστός  δημοσιογράφος και ρεπόρτερ πρέπει και οφείλει να ξέρει τι γίνεται, τα πάντα από το τοπικό  (ει δυνατόν) μέχρι το τσάμπιονς λιγκ, έτσι και τότε θα μπορεί να προτείνει, να συμβουλεύει σωστά τον κόσμο στοιχηματικά και σε αυτές τις κατηγορίες. Γιατί ας πούμε φίλες και φίλοι μου καλοί, ένα Ολυμπιακός –  Παναθηναϊκός (καλή ώρα ας πούμε σήμερα) λίγο – πολύ όλοι μας και η κουτσή Μαρία που λέμε, στα άλλα και ειδικά στα πιο κάτω σας θέλω! Και μιας και είπαμε now για τα… πιο κάτω, όλα τα λεφτά νομίζω πως ήταν το πέναλτι που πήρε στο ενενήντα φεύγα  ξανά ο χθες ο Θεός ο  Κομπότης!

Μιλάμε τώρα πως τέτοια βουτιά ούτε ο Λιάγκας, τότε ρε στους Παξούς, δεν είχε ρίξει, σαν αυτή του παίκτη του Λεβαδειακού για να πάρει την εσχάτη των ποινών!  Και βέβαια οι γηπεδούχοι, εις ένδειξη αλτρουισμού και ανωτερότητας, ούτε φωνές, ούτε διαμαρτυρίες ούτε τίποτα σχετικό, πεζό, παλαιοελληνικό, ποδοσφαιρικό.  Υπέροχο, ευχάριστο, θετικό! Και εμείς – επαναλαμβάνουμε – σας το είχαμε δώσει (yesterday) το “διπλό” στη υπέροχή μας  Φιλιππούπολη!

Γρήγορα όμως today στα ματσάκια μας, στην Stoiximan: Ξάνθη – Διαγόρας “άσσος”, Άρης – ΑΕΚ “άντερ” και τέλος Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός “άσσος” και εδώ!

Αυτά και για σήμερα! Καλή ποδοσφαιρική και στοιχηματική φυσικά Κυριακή.  Υγεία, να μου προσέχετε όλες και όλοι και εμείς εδώ τα λέμε πάλι αύριο Δευτέρα! Σας φιλώ!