Hi guys, πως μου είστε, τι μου  κάνετε ρε σεις και σήμερα, Τετάρτη, όλοι και όλα οκ; Άκλαυτη λοιπόν πήγε η δικιά μας, η φοβερή και τρομερή European Super League! Δώσατε – πήρατε πέσατε πάνω μας όλοι και την μας φάγατε την κορυφαία μας  ποδοσφαιρική λίγκα, εκ καταβολής βέβαια της παγκοσμίου ύπαρξης της  “στρογγυλής μας θεάς“! Οκ λοιπόν, καθίστε τώρα εσείς με τους Σιοραντίνο και τους… Φιορεντίνο που γράφαμε και χθες και αφήστε τώρα εμάς στον πόνο μας…

Μόνο εγώ και ο φίλος μου ο Σωτήρης Πουλόπουλος, του τρομερού “Πρωταθλητή” απογοητευτήκαμε παρακαλώ (παγκόσμια) από ναυάγιο της πολλά υποσχόμενης φυσικά European Super League! Εγώ  γιατί είχα προβλέψει, διαβλέψει (φυσικά) και αυτό, περί του τρομερού δηλαδή διαμετρήματος του εν λόγω πάντα εγχειρήματος και ο έτερος Σώτος, καθότι (βέβαια) αποκαλύπτει σήμερα στην φοβερή του εφημερίδα, πως ο Ολυμπιακός – παρακαλώ – θα ήταν μέσα και αυτός στους “12″!

Όχι ρε στους “12” της Super League 2,  του Κομπότη και του Τσιριγώτη, αλλά στους 12 της άλλης “δωδεκάδας” της Ευρωπαϊκής, είπαμε! Του Αμπράμοβιτς της Τσέλσι και του δικού μου του Άβι Γκλέιζερ της Μάντσεστερ! Έτοιμη την είχε λέει την είσοδό του ο Θρύλος στο κλαμπ των “δώδεκα”. Το πολύ – πολύ να γινόταν – λέει, γράφει πάντα ο τρομερός Σωτήρης – καμία αναδιάρθρωση και εκεί, τύπου Αυγενάκη ή Βασιλειάδη και έτσι οι “12” να γινόταν “13” ή και “14” για να χωρέσουμε όλοι!

Γελάτε εσείς, αλλά αυτή είναι φίλοι μου η αλήθεια. Μια ανάσα από το όνειρο έφτασε ο Θρύλος μας! Τι νομίζατε, θα περιμέναμε άλλα 50 χρόνια για να πάρουμε το Europa League ή το Champions League; Έτοιμη την είχαμε σας λέμε – με τον Σωτήρη – την λύση, την ρελάνς με την  European  SL! Τέλος πάντων! Δεν πειράζει. Πάμε τώρα γρήγορα στα σημερινά προγνωστικά στοιχήματος:  Δόξα Δράμας – Λεβαδειακός “διπλό”, Άρης – ΠΑΟΚ άντερ και τέλος ΑΕΚ – Παναθηναϊκός άντερ και εδώ!

Αυτά και για σήμερα! Καλό ταμείο, καλή υπόλοιπη Τετάρτη, καλή συχωρεμένη πλέον (είπαμε) European Super League, υγεία, να προσέχετε και και εμείς από εδώ τα λέμε πάλι αύριο Πέμπτη! Σας φιλώ!!