Κουβά σχεδόν απόλυτο παρακαλώ χθες για τις (…πάλε ποτέ) φοβερές μας στοιχηματικές προβλέψεις,  με τον μοναδικό μας  Άρη του τεράστιου  Άκη του Μάντζιου  να καταφέρνει   να χάνει από την μυθική μας Λαμία του ανερχόμενου Μιχαλάκη του Γρηγορίου παρακαλώ, ενώ – ακόμη χειρότερα θα λέγαμε – η επίσης, έτερη (μετά τον Άρη μας, εννοώ)  μεγάλη και φορμαρισμένη (!) ποδοσφαιρική, ευρωπαϊκή δύναμη, η Λίβερπουλ του φίλου μου του Γιούργκεν  (Κλοπ), κατάφερε και αυτή να χάσει από την κραταιά Σαουθάμπτον! Δεν γίνονται πια αυτά τα πράγματα ρε παιδιά! Δυο (μεγάλες) ομάδες μας έχουν απομείνει  να λατρεύουμε στην Ευρώπη και έχασαν  (χθες)  αμφότερες από  δυο  (ανερχόμενες είναι όμως αλήθεια)  νέες υπερδυνάμεις του χώρου!

Όλα τα λεφτά (βέβαια) στο φινάλε του ντέρμπι μας της Λαμίας, ήταν οι δηλώσεις του Αποστολάκη – Άκη Μάντζιου: “Χάσαμε γιατί φάμε δύο εύκολα γκολ”, είπε ο Θεός και αφού θυμίσω  πως το πρώτο του το έβαλε ο Τιτάνας ο Μπατσάνα Αραμπούλι, με πέναλτι και το δεύτερο, ο τρομακτικός πάλι Γεωργιανός,  με θεϊκό  – πράγματι – ανάποδο ψαλίδι!  Μιλάμε τώρα πως πιο δύσκολο τεμάχιο δεν μπορούσε να επιτευχθεί. Εκτός πια και να ο κόουτς των  – κιτρινόμαυρων πάντα – επιτυχιών μας, θεωρεί εύκολο, εύκολη την εκτέλεση του πέναλτι και πως ο ηρωικός μας Μπουσέ, κοιμήθηκε (καθώς ήταν, για να είμαστε και ειλικρινείς  και λίγο αργά το απόγευμα).

Επική, υπέροχη φυσικά ήταν και η δήλωση, της άλλης τρελής μου προπονητικής, ποδοσφαιρικής, αδυναμίας, του φοβερού Πάμπλο Γκαρσία μας, μετά το ονειρεμένο μας (και παντελώς δίκαιο, θυμίζω) “Χ” στο Αλκαζάρ, με τον Αλέξη μας, κάνοντας συνάμα και μία (ακόμη) τεράστια  – ποδοσφαιρική πάντα – ανακάλυψη: “Το πιο σημαντικό πράγμα στο ποδόσφαιρο είναι το γκολ“, είπε ο  (έτερος-μετά τον Άκη, προφανώς πάντα) προπονητής της καρδιάς μας, ως απάντηση (και) αυτό για εκείνους  που θα νόμιζαν πως το πιο σημαντικό πράγμα στην μπάλα είναι  οι φωνές, τα σκληρά μαρκαρίσματα, η άμυνα και (πάνω απ’ όλα ) οι δηλώσεις για την αγάπη μας προς την ΠΑΟΚάρα μας!

Θα μου πείτε τώρα, εδώ η Μπάρτσα πάει με το πούλμαν στην Ουέσκα, 271 (λέει) χιλιόμετρα, για να γλυτώσει , λέει χρήματα και εσύ ασχολείσαι (ακόμη) με τον Άκη και τον  Πάμπλο;  Και ποιος είναι ρε ο Κούμαν δηλαδή μπροστά στον Άκη;  Ο Μέσι μπροστά στον Γκαρσία; Η Μπαρτσελόνα μπροστά στον Άρη μας; Για να έπαιζε η Μπράτσα με την Λαμία μας, στο υπέροχο, σύγχρονο,  Δημοτικό Γήπεδό μας και τότε να δείτε πόσα και αυτή θα έτρωγε από την αρμάδα του Μιχαλάκη μας!  Τουλάχιστον για μια “τεσσάρα” θα τον έκοβα, χαλαρά! Πάμε now στα σημερινά στοιχηματικά:

Τότεναμ – Μπρέντφροντ για το Λιγκ Καπ Αγγλίας όνερ και άσσος φυσικά στη Stoiximan! Αλκορκόν – Σαραγόσα “άσσος” και άντερ, για το Κύπελλο στην Ισπανία και τέλος, Δόξα Κατωκοπιάς – ΑΠΟΕΛ “άσσος”  και γκολ – γκολ εδώ! Αυτά και για σήμερα, καλό απόγευμα, καλό ταμείο τούτη την φορά, ξανά και πρώτα πάντα ο Θεόες, τα λέμε από εδώ και πάλι αύριο!!! Σας φιλώ!