Hi guys, πως μου είστε, τι κάνετε; “Μάχες” στο Τσάμπιονς Λιγκ επιτέλους ξανά σήμερα (Τρίτη) το βράδυ, πριν όπως πάμε ξανά στις φοβερές (!) μας προβλέψεις στο στοίχημα, δεν μπορούμε να μην σχολιάσουμε και today την τρέχουσα αθλητική μας και όχι μόνο φυσικά ειδησιογραφία, μόνο που πρέπει – και σήμερα  –  να κάνουμε πολύ γρήγορα καθώς, με αυτά και με τα (πολλά τελικά και today) άλλα, περάσαμε ήδη τις 3 το μεσημέρι και οδεύουμε πια ολοταχώς για το απόγευμα

Και θα ξεκινήσω με ένα μεγάλο παράπονο, με μία διαπίστωση αν θέλετε. Για τους δικούς μου τους “Betarades” λέω πάλι ρε, οι οποίοι πάλι με αντιγράφουν! Δεν τολμώ δηλαδή να αποθεώσω έναν Τιτάνα εδώ μέσα, την επομένη τον καλούν αυτοί στην (θεϊκή τους) εκπομπή στο γιουτιούμπ! Θα τρελαθώ! Όπως τώρα με τον επίσης τεράστιο Σούλη Παπαδόπουλο! Ο οποίος βέβαια χθες έκανε την επίσης θεϊκή, μυθική δήλωση και μας εξηγεί πως τα Τρίκαλα νίκησαν στην Κρήτη, στο Παγκρήτιο, τον Εργοτέλη!

Σε ένα ματς όπου ο Σούλης δεν  πήγε καν μαζί τους στο Ηράκλειο. Έμεινε φυσικά στα Τρίκαλα στο σπίτι του,  καθώς έχει αρρωστήσει με κορονοϊό“Τους νικήσαμε γιατί έβλεπα το παιχνίδι από την τηλεόραση, από την ΕΡΤ3  και φυσικά  έδινα τις οδηγίες μου τηλεφωνικά στον πάγκο”, είπε ο Θεός! Τρομερό! Και λέγαμε μετά εμείς πως ο φοβερή μας ο Ελενίτσα η Αντωνίου είδε και σκαρφίστηκε το υπέροχο εκείνο πέναλτι που σφύριζε στο… 93′ και πήρε έτσι  ο ΑΟΤ του τρομερό ετούτου “διπλό”! Ναι!!

Λέτε (λοιπόν) ο Θεός ο  Σούλης, από τον πάγκο του, να πήρε και κανένα τηλεφωνάκι την Ελενίτσα στην Αντωνίου και να τις σφύριζε – από την ενδοσυνεννόηση –  να δώσει το πεναλτάκι στο 90φεύγα;  Τι να σας πω; Διόλου απίθανο, καθότι στο ποδοσφαιρικό Ελλάντα μας και ειδικά στην μαγευτική μας Super League 2, όλα τελικά μπορεί να γίνονται! Γρήγορα now (είπαμε), στο στοίχημα στην bet365. Έχουμε και λέμε: Μάντσεστερ Σίτι – Ντόρτμουντ  “άσσος”, Ρεάλ Μαδρίτης – Λίβερπουλ άντερ και τέλος…  ΑΕ Λεμεσού – Ολυμπιακός Λευκωσίας “άσσος”! Αυτά! Σας φιλώωωωωω!