Hi guys, πώς μου είστε,  τι μου κάνετε σήμερα, Τρίτη; Όλα οκ, Aπό Euro  αλήθεια πως τα πάμε; Γκολάκια βλέπω πολλά, εκπληξούλες, μεταξύ κυρίως μικρομεσαίων ομαδούλων της διοργάνωσης και ούτω καθεξής.  Οι δικές μας προβλέψεις πάντως (στο φοβερό σχετικό βίντεο τou Betrades.gr), για Εθνική Βελγίου και Λουκάκου μέχρι τώρα – στην πρεμιέρα τους τουλάχιστον – δείχνουν να βγαίνουν γκαραντί (και) αυτές! Εν τω μεταξύ,  αυτά φυσικά που είπα για την Τουρκία και τον… Ερντογάν, προφανώς είναι (τα είπα) για να ενθυμίσουμε βρε αδελφέ και λίγο!

Πάμε όμως τώρα στα (άκρως) σοβαρά θέματα της ημέρας, με κορυφαίο φυσικά όλων αυτό  της επίσημης ανακοίνωσης της υποψηφιότητας του μυθικού Βαλάντη   με το κόμμα του  επικού και ηθικού  Γιώργου Τράγκα: “Συμπορεύομαι και ευθυγραμμίζομαι με τις θέσεις του “ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ” του Γιώργου Τράγκα γιατί πιστεύω ότι όλοι μαζί μπορούμε να ανατρέψουμε αυτή τη παρακμιακή κατάσταση που οδήγησε μεγάλα τμήματα της κοινωνίας στη φτώχεια και τη μελαγχολία”, είπε, ανέφερε, ο μεγάλος μας Βαλάντης και συμπληρώνει:

“Πιστεύω ότι το “ΚΙΝΗΜΑ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ” έχει θετικό ρόλο, δεν θα προδώσει τον κόσμο και θα υπερασπιστεί τη Δημοκρατία και την Εθνική Ανεξαρτησία.” Σωστός! Έφτασε λοιπόν (και) η ώρα του Βαλάντη μας και για την πολιτική! Όπως και του Γιώργη του Τράγκα, εννοείται! Μετά τον Τραμπ, στον Τράγκα (ο Βαλάντης) δηλαδή! Γρήγορα όμως now στα σημερινά προγνωστικά στοιχήματος: Ουγγαρία – Πορτογαλία όβερ, Γαλλία – Γερμανία άντερ και τέλος  Σούντσβαλ – Γκαϊς (Β’ Σουηδίας) όβερ και εδώ!  Αυτά και today! Σας φιλώ!!!