Hi guys, αργήσαμε πάλι πολύ today, όμως τα γεγονότα τρέχουν με ταχύτητα φωτός στον θαυμαστό κόσμο του ελληνικού μας ποδοσφαίρου και ειλικρινά δεν τα προλαβαίνουμε καθημερινά! Σήμερα λοιπόν θα επικεντρωθούμε για μία ακόμη φορά στον θαυμαστό επίσης κόσμο της μαγευτικής μας Super League 2, με τα μαγευτικά – μαγικά αποτελέσματα να πέφτουν πλέον βροχή σε αυτήν, συναρπάζοντας άπαντες, όχι μόνο σε Ελλάδα και Ευρώπη, αλλά παγκοσμίως θα λέγαμε πια!

Όπως χθες λόγου χάρη όπου ο μαγευτικός επίσης Καραϊσκάκης, τελευταίος στην βαθμολογία παρακαλώ, νίκησε χαλαρά μέσα στο Παγκρήτιο – τον πρωτοπόρο Εργοτέλη μας, παρουσία και της “μαύρης γάτας” μας, του Υφυπουργού μας του Αθλητισμού, του δικού μου, του Λευτέρη Αυγενάκη, στις εξέδρες. Εδώ μάλλον ισχύει λίγο και το ρητό, ήταν στραβό – περίεργο το κλίμα, το έφαγε και ο γάιδαρος, άντε μετά να τσιμπήσει βαθμό ο αγωνιστής ο Ταουσιάνης και τα καμικάζι του.

Αυτόπτης μάρτυρας (ξανά) του υπερθεάματος της μαγικής μας Super league 2, o Ελευθέριος! Ο τελευταίος δηλαδή νικάει εκτός τον πρωτοπόρο, όπως λίγο – πολύ έκανε και ο αγαπημένος μου επίσης Απόλλωνας Λάρισας, τις προάλλες, επί του εκ των πρωτοπόρων και με σερί νικών επίσης (τότε) Διαγόρα, στην Ρόδο μας, η Δόξα (today), στο ημίχρονο – εκεί ξανά – και ου το καθεξής, πάντα και φέτος στην λατρεμένη μας ξαναλέω SL2, των ζάμπλουτων πρόεδρων και παραγόντων της!

Στην θεϊκή (πάντα)  Super League 2, όπου σήμερα (Υπουργέ μου) και στην μεγάλη μας Δόξα Δράμας πάντα,  θα την αγοράσει, λέει, η βασίλισσα της (Δραμινής μας) πατάτας! Θα τρελαθώ!  Ελπίδα (πια) καμιά! Πάμε τώρα γρήγορα και στα (σημερινά) μας ματσάκια στη Stoiximan. Έχουμε και λέμε, ΟΚ; Ολυμπιακός – Άρης άντερ, ΠΑΟΚ – ΑΕΚ γκολ – γκολ και τέλος Άστον Βίλα – Τότεναμ “διπλό”.  Αυτά φιλαράκια μου λίγο – πολύ και για την Sunday! Καλή υπόλοιπη Κυριακή και τα λέμε εμείς ξανά αύριο!