Hi guys, πως μου είστε, τι μου  κάνετε φιλαράκια μου  και σήμερα, Πέμπτη, όλοι και όλα οκ; Επιστροφή στις απόλυτες επιτυχίες είχαμε βέβαια χθες στα προγνωστικά στοιχήματος, με το αγαπημένο μας 3 στα 3 φυσικά, ξεκινώντας από το “διπλό” του Κομπότη μέσα στην ένδοξη Δόξα και τσιμπώντας χαλαρά δύο αντεράκια, το ένα στο πάλε ποτέ ένδοξο Χαριλάου μας, του μεγάλου, ανυπέρβλητου Πάμπλο Γκαρσία μας επί του ανερχόμενου Άκη και το άλλο στο ΟΑΚΑ όπου ο αδικημένος Μανόλης  μας, ξέρανε στο φινάλε και τον σοφό, τον δάσκαλο, τον καθηγητή μας, τον Λάζλο!  Ε, καλά, σε τα μας τώρα (και) αυτά;!

Μια χαρά, ξανά, οκ;  Το κακό, το… ευτύχημα  όμως είναι, πως now που αμφότεροι βγαίνουμε   στα Ουέφα C, D, πως στην ευχή τα λέμε πλέον όλα αυτά, χλομό το κόβω, ειδικά για τον τιτάνα τον Γκαρσία, να παίρνουμε πόδι το καλοκαίρι (από την Τούμπα), οπότε από τον Ιούλη κιόλας, όταν θα φάμε (φυσικά) agaim πόρτα από τα Ευρώπας  – αλλά Άρης, πέρυσι θυμίζω, που αποκλείστηκε από μία κατασκήνωση της Ουγγαρίας αν θυμάμαι καλά  – τότε θα αρχίσουμε ξανά, μανά τα ίδια και θα ψάχνουμε μέσα στο ντάλα  κατακαλόκαιρο πάλι, μέσα στη ζέστη,  στην πιάτσα για κανένα  κανονικό προπονητή!

Εκατό τα εκατό”  (και) ετούτο που έλεγε και ο  συχωρεμένος ο μεγάλος ο  “Αλέ”, ο άρχοντας ο Νικόλας ο Αλέφαντος! Α και κάτι ακόμη που ξεχάσαμε να πούμε και να σχολιάσουμε αυτές τις ημέρες και το έπνιξαν (εννοείται) ,και ετούτο οι ρωμαλέοι μας “κιτρινόμαυροι” ρεπόρτερ. Ο τεράστιος – όπως σωστά μας έλεγαν και μας έγραφαν και για τούτον, επί μήνες στο ΕλλάνταΜάσιμο Καρέρα πήρε λέει πόδι και από την θρυλική Μπάρι από την Γ’ Ιταλίας παρακαλώ. Από τον Πανηλειακό, άντε από τον Πανσερραϊκό της Ιταλίας, δηλαδή. Ούτε δύο μήνες δεν την έβγαλε και εκεί, ο Θεούλης!

Συμβαίνουν (και) αυτά θα μου πείτε και στις καλύτερες οικογένειες. “Ο αναμορφωτής της Ένωσης“, αναμόρφωσε  (από την ανάποδη και εδώ όμως) και την Μπάρι. Επόμενος σταθμός του now θα είναι  πλέον – λογικά και… αναλογικά πάντα – η Δ’ Ιταλίας, ή το Τοπικό του Τορίνο, υποθέτουμε πάντα. Πάμε γρήγορα  και στις σημερινές μας προβλέψεις στο στοίχημα: Λέστερ – Γουέστ Μπρομ όβερ, Γρανάδα – Έιμπαρ άντερ  και τέλος Νάπολι – Λάτσιο “άντερ” και εδώ. Αυτά και για today, αύριο Παρασκευή κλασικά ρεπάρουμε, οπότε μαζί again το Σάββατο! Καλό ταμείο ξανά και σας φιλώ!