Hi guys, πώς μου είστε, τι μου κάνετε, σήμερα Τετάρτη του… Θωμά, ημέρα (βέβαια) γιορτής καθώς έχουμε την τρομερή μας, φοβερή, “εικονική” λέει φιέστα, του Θρύλου μας στο “Γεώργιος Καραϊσκάκης“, με τον ΠΑΟΚ  του Πάμπλο μας! Θα έχουμε, έχουμε δηλαδή, πληρώσει-στείλει όλοι μας από μία  φωτογραφία στην ΠΑΕ μας και η φωτό μας θα τοποθετηθεί στις εξέδρες  στο Φάληρο και μιλάμε θα γίνει το βραδάκι στον Πειραιά (στο γήπεδό μας  πάντα), ο χαμούλης!

ΟΚ, καλή θα είναι η δικιά μας “εικονική” φιέστα δεν λέω, όμως η πραγματική φιέστα είναι στον τελικό του Europa League στο μυθικό  Γκντανσκ της Πολωνίας, ανάμεσα στη δικιά μας Βιγιαρεάλ και την ανερχόμενη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, του φίλου μου το Άβι Γλέιζρ (θυμίζω)! Ποιο Γιουρόπα τώρα και ποια Μάντσεστερ και ποιος τελικός; Άλλο εδώ είναι το θέμα μας! Η Μαύρη Θύελλα (λοιπόν) της Ισπανίας, κάλεσε διαβάζω, στον τελικό την θεά (του sex) Apollonia!

Τι είπατε; Ποια είναι η Απολλώνια; Ε, καλά, αν δεν ξέρετε την επική Απολόνια Λαπιέντρα, την βασίλισσα του sex στην Ιβηρική χερσόνησο, τότε δεν ξέρετε πραγματικά τίποτα. Χαμός όμως και με μία άλλη Ιταλίδα τούτη την φορά, “βασίλισσα του σεξ”, σε ποδοσφαιρική φιέστα (και) στη γειτονική μας χώρα! Η Ιταλίδα θεά πανηγυρίζει για τη Σαλερνιτάνα, καθώς η “εκρηκτική” οπαδός (της Σαλερνιτάνα) τράβηξε τα βλέμματα πάνω της  για τη μεγάλη επιστροφή στη Serie A!

Το όνομά της, ο λόγος για την έτερη θεά του σεξ,  Πρισίλα Σαλέρνο. Γι’ αυτό σας λέω φίλες και φίλοι μου και εδώ  έχουμε μείνει ποδοσφαιρικά πίσω, πολύ πίσω σε σχέση με την προηγμένη (και στις φιέστες) Ευρώπη! Τέλος πάντων, για να πάμε now στα σημερινά μας ματσάκια στα προγνωστικά στοιχήματος, μπας και σήμερα πετύχουμε τίποτα, γιατί χθες είχαμε κουβά! Οπότε: Τσέλσι – Άρσεναλ “άσσος”, Άρης – Παναθηναϊκός άντερ και Καλαμάτα – Ασπρόπυργος “άσσος”! Αυτά… Σας φιλώ!