Hi guys, τι μου κάνετεΠως είστε;  χαμός σήμερα, έτσι; Ματσάκια και ματσάρες σε όλα τα μέτωπα  και στη… Stoiximan! Από την θρυλική μας (πάντα) Super League 2, στο Κύπελλο Ελλάδας, στο μπασκετάκι, Αγγλία, Ιταλία, Κύπελλο στην Γερμανία “και ούτω καθεξής”,  που λένε και  οι μορφωμένοι μας, κύριοι και οι κυρίες.  Βέβαια, είπαμε, εμείς ακόμη (sic) την υπέροχη SL2 δεν την πιάνουμε – περιμένω να δώσει εξετάσεις πρώτα μέχρι τέλος του μήνα και μετά βλέπουμε –  ούτε φυσικά το μπασκετάκι (στοιχηματικά), οπότε θα πάμε, στο τέλος πάντα, στα υπόλοιπα διαθέσιμα…

Είπα όμως (ξανά) μπασκετάκι  και δεν μπορώ να μην αναφερθώ (και πάλι…) στον επικό μας Μάριο Χεζόνια, τον τρομερό, καθώς χθες δεν είδα την μυθική του εμφάνιση κόντρα στην άτυχη Μπαρτσελόνα! Σόρι παιδιά… ξεχάστηκα, καθώς κοιτούσα βλέπετε  “Έξαψη” (την θεά Αναστασία Παντούση – ΦΩΤΟ, φυσικά) στο κανάλι του Προέδρου μας και μετά “Άγριες Μέλισσες” στον ΑΝΤ1. Όταν λοιπόν επέστρεψα στη βάση μου και είχαν τελειώσει όλα, κοίταξα τα σάιτ και εκστασιάστηκα με την αποθέωση – και πάλι –  του συγκλονιστικού μας,   σούπερ Μάριο!

Τι παικταράς έγραφαν & έλεγαν όλοι τους, τι αποθέωση εκ νέου για την παικτούρα μας, τι λεπτό, προς λεπτό, δευτερόλεπτό προς δευτερόλεπτο, τι καρέ – καρέ η απεικόνιση του θριάμβου μας (υπέθεσα πια και εγώ ο ταπεινός, ο αδαής) επί της άμοιρης φυσικά χθες Μπάρτσα! Βέβαια, όταν μετά, σχεδόν ταυτόχρονα κοίταξα είδα και το τελικό μας σκορ, τότε προσγειώθηκα εκ νέου στην πεζή μας, ελληνική, μπασκετική πραγματικότητα! Χάσαμε λοιπόν (ξανά) μέσα στο σπίτι μας, αλλά εντυπωσιάσαμε (ξανά) και φυσικά τώρα έχουμε  – είπαμε – τον Μάριο τον φοβερό!

Πάμε τώρα και στα σημερινά μας προτεινόμενα από εμένα για ποντάρισμα  ματσάκια, φυσικά για το στοίχημα. Η “τριάδα” έτσι της Τετάρτης…κατ’ εμέ,  έχει ως εξής: Παναθηναϊκός – ΠΑΣ Γιάννενα (Κύπελλο, είπαμε Ελλάδας) όβερ, Φιορεντίνα – Ρόμα  γκολ – γκολ και τέλος στο Τζένοα – Σαμπτόρια άντερ. Οκ; Αυτά (λοιπόν) και για today, καλό μεσημέρι με μπόλικη επαναλαμβάνω (ειδικά σήμερα) μπαλίτσα, καλό ταμείο, υγεία, να προσέχετε όλες και όλοι σας  και εμείς από εδώ, πρώτα πάντα ο καλός μας Θεούλης θα τα πούμε ξανά tomorrow!  σας φιλώ – ADIOSSSS!!!!