Hi guys, πως μου είστε, τι μου κάνετε, σήμερα Τετάρτη του Πάσχα, με φουλ παρακαλώ αγωνιστική κίνηση, από Δ΄- Γ’ Εθνική, μέχρι Τσάμπιονς Λιγκ! Χθες τελικά δεν τα είπαμε, καθώς προέκυψε η απεργία του ΠΣΑΤ και της Ένωσης Συντακτών και βέβαια έπρεπε να είμαστε σωστοί και τυπικοί και προς αυτό. Εν τω μεταξύ, μια ανάσα φτάσαμε από το τρία στα τρία την Δευτέρα του Πάσχα στα προγνωστικά στοιχήματος, όμως στο  Μπέρνλι – Γουέστ Χαμ, μπήκε (τελικά) στο φινάλε ένα γκολάκι παραπάνω από τα…  δύο προβλεπόμενα  και έτσι χάσαμε, εκεί,  στο αντεράκι μας…

Τέλος πάντων, έγραψα προχθές πως μας έχει πια κουράσει – πέρα από τις… 60ντάρες στο ΝΒΑ του Γιαννάκη του Αντετοκούνμπο και στα συνεχή τουρνουά και του Στεφανούλη του Τσιτσιπά. Παλιά ξέραμε αυτό του Γουίμπλεντον  και του Ρολάν Γκαρόζ, άντε μετά μάθαμε και ένα στην Αυστραλία, θέλετε να κάνουν και ένα ακόμη στην Αμερική; Οκ! Τώρα όμως ο γίγας ο Στέφανος κάθε εβδομάδα πάει και παίζει και αλλού και κοντά σε αυτόν και η δικιά μας, εδώ από την Σπάρτη, το Μαράκι μας, η Μαρία Σάκκαρη! Φοβερό σας λέω!!!

Και σαν να μην μας έφτανε πλέον αυτό, έχουμε now και τον Στέφανο, που βέβαια βγάζει και πολύ καλά φυσικά κάνει, εκατομμύρια απ’ όλα αυτά τα τουρνέ που κάνει σε όλο τον πλανήτη παίζοντας σε κάθε εκεί πόλη και… χωριό τένις, να κάνει και να τον βλέπουμε (και) σε διαφήμιση να τρώει… μακαρονάδες! Και μιλάμε τώρα πως ο διαφήμιση ξεκινάει και προχωράει με πολύ ποιότητα και στόμφο, τόσο που αρχικά νομίζεις πως είναι κανένα αφιέρωμα, φιλμ  προβολής της Ουνέσκο, της Γιούνισεφ, του Χαμόγελου έστω του παιδιού  κλπ. Αμ δε!

Anyway, “είμαι μακαρονάς, τι να κάνουμε”, που έλεγαν και παλιά, οι φοβερές και τρομερές διαφημίσεις στην TV, στην δεκαετία του 80 και του 90, αν δεν απαντώμαι. ! Πάμε στα σημερινά μας ματσάκια στο κουπόνι μας και στις φοβερές (!) μας πάντα προβλέψεις στο στοίχημα! Ιάλυσος – Καλαμάτα άντερ, Διαγόρας – Ξάνθη διπλό και τέλος ΑΕΚ – ΠΑΟΚ “άντερ”! Αυτά λοιπόν και για today. Καλό ταμείο, χρόνια πολλά ξανά σε όλες και  όλους, Χριστός Ανέστη, υγεία- προσοχή  και εμείς από εδώ ξανά μαζί αύριο Πέμπτη του Πάσχα! Σας φιλώ!