Hi guys, όλα καλά; Τι μου κάνετε today; Εγώ σούπερ, καθότι χθες, μετά από μία μικρή ανάπαυλα, επιστρέψαμε στον δρόμο των (απόλυτων) επιτυχιών, με ένα χαλαρό θα λέγαμε ξανά τρία επί τρία, στις φοβερές (!) μας, στοιχηματικές  προβλέψεις. Τσιμπήσαμε έτσι το άντερ στην Ιεράπετρα– εδώ μπορούσαμε να έχουμε δώσει τον “άσσο”, για ακόμη μεγαλύτερο κέδρος – όπως βέβαια και το “διπλό” της Ξάνθης. Η αγαπημένη μας… Super League 2 λειτούργησε λοιπόν στην εντέλεια,  στην συνέχεια βέβαια το βράδυ βρήκαμε και το γκολ – γκολ, στο ματσάκι της Λεωφόρου μας, στο μυθικό ντέρμπι της Πανάθας μας του δάσκαλου Λάζλο Μπόλονι, με τον Δικέφαλο του βορρά μας, του αγωνιστή, του ανερχόμενου Πάμπλο Γκαρσία μας.

Εν τω μεταξύ, στο στόχαστρο των επίσης αντικειμενικών και άκαμπτων “κιτρινόμαυρων” ρεπόρτερ μπήκε εκ νέου ο Μανόλης ο Χιμένεθ, γιατί χάσαμε λέει ξανά και στον Βόλο (yesterday)  και παίξαμε μάλιστα – λέει πάντα – και χάλια και εκεί δηλαδή. Ο Μανόλης όμως ο οποίος τούτη την φορά σήκωσε το γάντι και απάντησε πως στην ΑΕΚ ξέρουμε τι φταίει και θα τα συζητήσουμε εν οίκω, μεταξύ μας στα Σπάτα, παρακαλώ. Καθότι τα εν οίκω, μη εν δήμω, προφανώς. Τώρα αν, οι συμπαθείς μας πάντα ατρόμητοι και ασυμβίβαστοι “Ενωσιακοί” ρεπόρτερ, απλά τα λένε και τα γράφουν όλα αυτά στη νύφη, για να τα ακούει η πεθερά, ίσως πρέπει να φωνάξουν πιο δυνατά, καθότι η πεθερά μάλλον, ίσως να έχει βαρηκοΐα. Εκεί τους θέλω να τους δω

Εδώ που τα λέμε όμως, υπάρχουν και (πολύ) χειρότερα. Όπως ας πούμε στον ΠΑΟΚ, εκεί όπου όχι μόνο δεν τα χώνουν (ποτέ, μα ποτέ φυσικά) στην πεθερά, αλλά ούτε καν (ακόμη) στη νύφη. Πάρτι κάνει έτσι με τους (δυνατούς και εδώ) “μελανόλευκους”  ρεπόρτερ μας,  ο Πάμπλο, ο οποίος αν είχε ακόμη ένα μήνα προλάβαινε να στείλει την ΠΑΟΚάρα μας να παίξει στα πλέι άουτ! Μαζί με τον Κούγια, τον Πανουριά, τον Μιχάλη Μπούση και φυσικά τον έτερο τιτάνα μας, τον Παναγιώτη Μονεμβασιώτη, ο οποίος έκανε και αυτός το θαύμα του και ουσιαστικά έδιωξε τον κυρ Γιώργο Παράσχο, από το Απολλωνάκι μας. Τον έσωσε δηλαδή ο κυρ Γιώργος και τον έδιωξε μετά ο κυρ Παναγιώτης μας! Λαμπρά! Αθάνατο, είπαμε, ελληνικό ποδόσφαιρο!

Ααααα και η αποχώρηση του Παράσχου από τον Απόλλωνα, να σημειωθεί και αυτό please, ήταν μία ακόμη μεγάλη μας χθεσινή πρόβλεψη. Ουσιαστικά (δηλαδή) χθες δεν είχαμε… μόνο τρία στα τρία, αλλά τέσσερα στα τέσσερα! Θα τρελαθώ… Πάμε now, κλείνοντας και στις σημερινές μας προτάσεις για το στοίχημα στην bet365, αν και απ’ ότι ήδη ψιλοκοίταξα, χλωμούς μας κόβω από τα (σημερινά μας) ματσάκια. Λοιπόν, έχουμε και λέμε: Γουλβς – Λίβερπουλ γκολ – γκολ, ΑΠΟΕΛ – Καρμιώτισσα “άσσος”  και τέλος Γάνδη – Κλαμπ Μπριζ “διπλό”. Ουφφφφφφφφφφφ, αυτά και για σήμερα! Καλό μεσημέρι, καλό απόγευμα και καλό βράδυ και για today, να προσέχετε (σαν σήμερα φίλοι μου πέρυσι αρρώστησα πολύ σοβαρά από κορονοϊό, οπότε ξέρω τι σας λέω)! Σας φιλώ!!!