Προγνωστικά Περού

Προγνωστικά Περού: Με δύο συναντήσεις συνεχίζεται η 4η αγωνιστική της περουβιανής Κλαουσούρα. Το ματς της Ουνιβερσιτάριο με τη Σπορτ Χουανκάγιο αναβλήθηκε λόγω του ντιμπέιτ των πολιτικών αρχηγών σήμερα στη Λίμα και ενδέχεται να διεξαχθεί αύριο, αν οι αρχές εγγυηθούν για την ασφάλεια παικτών και θεατών.

Ουνιόν Κομέρσιο – Ντεφενσόρ Λα Μποκάνα (29/05, 19:15): Με εξαιρετικό τρόπο έχει μπει στην Κλαουσούρα η Ουνιόν Κομέρσιο. Αήττητη στις τρεις πρώτες αγωνιστικές, με δύο διπλά (αμφότερα με 0-1) και μία εντός έδρας ισοπαλία (2-2). Συγκομιδή δύο βαθμών μετρά η Ντεφενσόρ Λα Μποκάνα, αμφότεροι προήλθαν από εντός έδρας ισοπαλίες. Στη μοναδική έξοδό της σε επίπεδο Κλαουσούρα ηττήθηκε με 3-0. “Μυρίζει” Over το ματς…

Προγνωστικό: Over 2.5 (1.83 @ Stoiximan)

Αγιακούτσο – Ντεπορτίβο Μουνισιπάλ (29/05, 21:30): Δεν κατάφερε να διευρύνει η Αγιακούτσο το μίνι νικηφόρο σερί των δύο πρώτων αγωνιστικών, καθώς έφυγε ηττημένη από την έδρα της Μελγκάρ (2-0) για την 3η αγωνιστική. Η Ντεπορτίβο Μουνισιπάλ, από την πλευρά της, είναι αήττητη στις τρεις πρώτες αγωνιστικές της Κλαουσούρα, μετρώντας μία νίκη και δύο ισοπαλίες. Αν κρίνουμε από τους… αριθμούς αμφότερων στα τελευταία παιχνίδια τους, το Under μοιάζει πολύ εφικτό.

Προγνωστικό: Under 2.5 (1.75 @ Goalbet)