Προγνωστικά Κόνφερενς: Με πέντε αναμετρήσεις συνεχίζεται σήμερα η δράση στο πρωτάθλημα της Νάσιοναλ Λιγκ.

Σόλιχουλ Μορς – Τορκί (28/03, 21:45): Άποντη παραμένει εδώ και δυο παιχνίδια η Σόλιχουλ Μορς, η οποία προέρχεται από δυο διαδοχικές ήττες στο πρωτάθλημα. Στόχος της η επιστροφή στα θετικά αποτελέσματα. Μακριά από τους τρεις βαθμούς της νίκης είναι εδώ και τρία παιχνίδια και η Τορκί, η οποία και μετράει δυο ισοπαλίες και μια ήττα σε αυτό το αρνητικό της σερί. Συχνό το αμφίσκορο στα παιχνίδια των δυο ομάδων, οπότε και το επιλέγουμε.

Προγνωστικό: G/G (1.67 @ Stoiximan)

Τρανμίρ – Ντόβερ Αθλέτικ (28/03, 21:45): Αήττητη παραμένει εδώ και τρία παιχνίδια η Τρανμίρ, η οποία έχει πανηγυρίσει τη νίκη στα δυο τελευταία από αυτά, που την διατηρούν ζωντανή στη μάχη της πρώτης θέσης. Από δυο διαδοχικές νίκες στο πρωτάθλημα προέρχεται και η Ντόβερ Αθλέτικ, η οποία προσπαθεί να μειώσει τη διαφορά της από την πρώτη πεντάδα. Επιλογή μας είναι το αμφίσκορο και σε αυτό το παιχνίδι.

Προγνωστικό: G/G (1.80 @ Stoiximan)

Σάτον Γιουν. – Λίνκολν (28/03, 21:45): Την πρώτη της νίκη μετά από πέντε αγώνες με απολογισμό τρεις ισοπαλίες και δυο ήττες, πανηγύρισε και πάλι η Σάτον, η οποία συνέτριψε τη Νορθ Φέριμπι (5-1). Επιστροφή στα θετικά αποτελέσματα και για την Λίνκολν, που επικράτησε της Φόρεστ Γκριν (3-1) στο ντέρμπι κορυφής. Είναι σε καλύτερη κατάσταση από την αντίπαλο της και παίρνει τη νίκη απόψε.

Προγνωστικό: 2 (1.90 @ Stoiximan)

Μάκλσφιλντ – Τορκί (28/03, 21:45): Επιστροφή στα αρνητικά αποτελέσματα για την Μάκλσφιλντ, μετά από δυο παιχνίδια με απολογισμό μια νίκη και μια ισοπαλία, που γνώρισε την ήττα από την Όλντερσοτ (0-2). Την πρώτη της ήττα μετά από τέσσερα παιχνίδια, με δυο νίκες και δυο ισοπαλίες, γνώρισε από την πλευρά της και η Γιορκ, στην έδρα της Ντάγκεναμ & Ρεντ. Στηρίζουμε τους γηπεδούχους στο αποψινό παιχνίδι.

Προγνωστικό: 1 (1.80 @ Stoiximan)

Τσέστερ – Μπάροου (28/03, 21:45): Στα θετικά αποτελέσματα επέστρεψε η Τσέστερ μετά από τρεις διαδοχικές ήττες. Προέρχεται από την εκτός έδρας νίκη 0-1 επί της Μπρόμλεϊ. Από την άλλη πλευρά, η Μπάροου είναι αήττητη εδώ και τρία παιχνίδια, έχοντας απολογισμό δυο νίκες και μια ισοπαλία μέχρι τώρα. Συχνό το αμφίσκορο στα τελευταία παιχνίδια των δυο ομάδων, το επιλέγουμε και απόψε.

Προγνωστικό: G/G (1.67 @ Stoiximan)