Προγνωστικά Λιγκ Καπ Αγγλίας

Προγνωστικά Λιγκ Καπ Αγγλίας: Ξεκινάει σήμερα, με πέντε αναμετρήσεις, η φάση των “16” του Λιγκ Καπ Αγγλίας. Ξεχωρίζει το ματς της Λίβερπουλ με την Τότεναμ. Θυμίζουμε ότι οι αναμετρήσεις είναι νοκ-άουτ κι ότι σε περίπτωση ισοπαλίας ακολουθεί παράταση και -αν χρειαστεί- πέναλτι.

Άρσεναλ – Ρέντινγκ (24/10, 21:45): Ξεκάθαρη η διαφορά δυναμικής μεταξύ των δύο ομάδων, αν και ο Βενγκέρ λογικά θα προχωρήσει σε πολλές αλλαγές στο αρχικό σχήμα. Από το ισόπαλο 0-0 με τη Μίντλεσμπρο προέρχεται η Άρσεναλ, πήρε τη σκυτάλη από επτά σερί νίκες για όλες τις διοργανώσεις. Μάλιστα, οι “κανονιέρηδες” διατήρησαν και ανέπαφη εστία στα 6/7 τελευταία παιχνίδια τους. Η Ρέντινγκ δεν “πατάει” πολύ καλά ούτως ή άλλως κι έτσι θα πάμε με το NG.

Προγνωστικό: NG (1.88 @ Stoiximan)

Λίβερπουλ – Τότεναμ (24/10, 21:45): Εξαιρετικά ενδιαφέρουσα η αναμέτρηση του “Άνφιλντ”, ανάμεσα σε δύο πολύ καλές ομάδες. Σε σούπερ κατάσταση η Λίβερπουλ, μοιράζεται την κορυφή της Πρέμιερσιπ με Σίτι και Άρσεναλ, όντας μόλις ένα βαθμό πάνω από την Τότεναμ. Τα “σπιρούνια” προέρχονται μεν από δύο 0-0 (για Τσάμπιονς Λιγκ και πρωτάθλημα), όμως οι επιθετικές τους αρετές είναι δεδομένες. Βλέπουμε αμφίσκορο.

Προγνωστικό: G/G (1.67 @ Stoiximan)

Μπρίστολ Σίτι – Χαλ (24/10, 21:45): Μία κατηγορία χωρίζει τις δύο ομάδες, αν και η Χαλ παρουσιάζει ιδιαίτερες δυσκολίες στη φετινή Πρέμιερ Λιγκ. Το ατυχές 0-2 του Σαββάτου από τη Στόουκ αποτέλεσε την πέμπτη σερί ήττα σε επίπεδο πρωταθλήματος. Η Μπρίστολ Σίτι, από την πλευρά της, τα πηγαίνει καλά στη φετινή Τσάμπιονσιπ. Θεωρούμε ότι το σημερινό ματς είναι μία ευκαιρία ανάκαμψης για τις “τίγρεις” και θα πάμε με το διπλό.

Προγνωστικό: 2 (3.15 @ Stoiximan)

Λιντς – Νόριτς (24/10, 21:45): Μάχη μεταξύ δύο εκπροσώπων της Τσάμπιονσιπ είναι αυτή του “Έλαντ Ρόουντ”. 10η στη βαθμολογία η Λιντς με 20 βαθμούς σε 14 ματς, στην 4η θέση η Νόριτς με 27 βαθμούς. Τα “καναρίνια” έρχονται από τις γκέλες κόντρα σε Φούλαμ (2-2 εκτός) και Πρέστον (ήττα 0-1 το Σάββατο), όμως διαθέτουν σίγουρα καλύτερο σύνολο. Μην ξεχνάμε ότι στον προηγούμενο γύρο του Λιγκ Καπ απέκλεισαν την Έβερτον μέσα στο “Γκούντισον Παρκ”. Ρισκάρουμε με την πρόκριση της Νόριτς από την κανονική διάρκεια.

Προγνωστικό: 2 (2.50 @ Stoiximan)

Νιούκαστλ – Πρέστον (24/10, 21:45): Ακόμα ένα ζευγάρι εκπροσώπων της Τσάμπιονσιπ. Με το… πόδι στο γκάζι η Νιούκαστλ του Ράφα Μπενίτεθ, έρχεται από πέντε σερί νίκες, έχοντας σκοράρει από τρία γκολ και πάνω στα 3/5 ματς. Αήττητη και η Πρέστον στην τελευταία εξάδα αγώνων πρωταθλήματος, με τέσσερις νίκες και δύο ισοπαλίες. Έφεση στο σκοράρισμα για αμφότερες, θα συμβάλλουν και οι δύο στο Over.

Προγνωστικό: Over 2.5 (1.80 @ Stoiximan)