Προγνωστικά Κύπελλο Ελλάδας: Σέντρα σήμερα στη φάση των ομίλων του Κυπέλλου, όπου συμμετέχουν ομάδες από Σούπερλιγκ και Φούτμπολ Λιγκ.

Καλλονή – Αγροτικός Αστέρας (25/10, 15:00): Παιχνίδι για τον τέταρτο όμιλο αυτό ανάμεσα σε Καλλονή και Αγροτικό Αστέρα, με τις δύο ομάδες να συμμετέχουν στη Φούτμπολ Λιγκ. Δεν έχουν αγωνιστικό ρυθμό, αφού –ως γνωστόν- το πρωτάθλημα δεν έχει ξεκινήσει και έχουν «καεί» στην προετοιμασία. Είναι άγνωστο το πώς θα παρουσιαστούν στην πρεμιέρα των επίσημων διοργανώσεων και η κάθε πρόβλεψη είναι παρακινδυνευμένη. Σε καθαρά θεωρητικό επίπεδο, η Καλλονή είναι καλύτερη ομάδα και μπορεί να κερδίσει.

Προγνωστικό: Άσσος

Αιγινιακός – Άρης (25/10, 15:00): Στο ουδέτερο γήπεδο της Βέροιας θα διεξαχθεί το σημερινό παιχνίδι ανάμεσα σε Αιγινιακό και Άρη για τον πέμπτο όμιλο. Οι κιτρινόμαυροι θα έχουν αρκετό κόσμο στο πλευρό τους στην πρεμιέρα των επίσημων υποχρεώσεων, διαθέτουν ρόστερ που είναι πολυτέλεια για τη Φούτμπολ Λιγκ και έστω κι αν οι περισσότερες εμφανίσεις τους στα φιλικά ήταν προβληματικές, μπορούν να ξεκινήσουν με νίκη στο Κύπελλο.

Προγνωστικό: Διπλό

Απόλλων Σμύρνης – ΟΦΗ (25/10, 17:15): Έχει δύο επίσημα ματς ο ΟΦΗ, που έπαιξε στον πρώτο γύρο με τον Αχαρναϊκό, κατακτώντας την πρόκριση με εντός έδρας ισοπαλία 0-0 και εκτός έδρας νίκη 0-2. Από τότε όμως, έχει περάσει πάνω από ένας μήνας, οπότε το οποιοδήποτε αγωνιστικό πλεονέκτημα έχει εξαλειφθεί. Ποιοτική ομάδα ο Απόλλων Σμύρνης, απ’ αυτές που θα παλέψουν για την άνοδο, μπορεί να ξεκινήσει με νίκη.

Προγνωστικό: Άσσος

Πανθρακικός – Καλλιθέα (25/10, 17:15): Αμφίρροπη αναμέτρηση θα διεξαχθεί στην Κομοτηνή, ανάμεσα σε δύο ομάδες που θεωρητικά δεν μπορούν να έχουν υψηλές βλέψεις στη φετινή Φούτμπολ Λιγκ. Διαθέτουν ρόστερ χαμηλής ποιότητας, είναι προφανές ότι είναι ανέτοιμες και κανείς δεν μπορεί να είναι βέβαιος για το πώς θα παρουσιαστούν. Θα πάμε με τον άσσο, κυρίως εξαιτίας της καλής εικόνας του Πανθρακικού στα φιλικά.

Προγνωστικό: Άσσος

ΑΕΚ – Κέρκυρα (25/10, 19:30): Αρνητικό ντεμπούτο έκανε ο Ζοσέ Μοράις στον πάγκο της ΑΕΚ, καθώς έμεινε στο 0-0 εντός έδρας με τον Πανιώνιο. Υπάρχουν ζητήματα για την «ένωση», που θα ήθελε σήμερα μια πειστική εμφάνιση και νίκη κόντρα στην Κέρκυρα. Οι Φαίακες βελτίωσαν το κλίμα στην ομάδα με τη νίκη επί του Αστέρα Τρίπολης (2-0), σήμερα θέλουν να είναι απλά ανταγωνιστικοί. Υπάρχει αξία στο Under 2,5 και αυτό θα επιλέξουμε.

Προγνωστικό: Under 2,5 (2.35 @Stoiximan)