Προγνωστικά Β’ Ιταλίας: Συνεχίζεται σήμερα η δράση στο πρωτάθλημα της Β’ Ιταλίας, εκεί όπου διεξάγονται οκτώ αναμετρήσεις.

Αβελίνο – Μπρέσια (27/08, 21:30): Με ένα θετικό αποτέλεσμα θέλουν να ξεκινήσουν στο νέο πρωτάθλημα, Αβελίνο και Μπρέσια. Και οι δυο γνώρισαν την ήττα στο κύπελλο κόντρα σε Βίτρους Μπασάνο (2-0) και Πίζα (0-2), αντίστοιχα. Ελαφρύ προβάδισμα νίκης οι γηπεδούχοι, δεδομένου πως αγωνίζονται μπροστά στο κοινό τους και θα έχουν έξτρα κίνητρο για να επικρατήσουν.

Προγνωστικό: 1 (2.05 @ Stoiximan)

Μπάρι – Τσιταντέλα (27/08, 21:30): Να εκμεταλλευτεί το γεγονός πως αγωνίζεται μπροστά στο κοινό της θέλει η Μπάρι, για να πάρει τη νίκη στο σημερινό παιχνίδι με την Τσιταντέλα και να μπει με το δεξί στο νέο πρωτάθλημα. Αμφότερες προέρχονται από ήττα στο κύπελλο, κόντρα σε Παλέρμο (1-0) και Κρεμονένσε (1-2), αντίστοιχα. Δύσκολο το έργο για την Τσιταντέλα, σε ένα ακόμη παιχνίδι επιλέγουμε τη νίκη των γηπεδούχων.

Προγνωστικό: 1 (1.86 @ Goalbet)

Μπενεβέντο – Σπαλ (27/08, 21:30): Με ένα θετικό αποτέλεσμα θέλουν να ξεκινήσουν στο νέο πρωτάθλημα, Μπενεβέντο και Σπαλ. Και οι δυο γνώρισαν την ήττα στο κύπελλο κόντρα σε Σαλερνιτάνα (πεν. 2-4) και Κάλιαρι (5-1), αντίστοιχα. Αμφότερες ανέβηκαν φέτος στην κατηγορία και θέλουν να παραμείνουν εδώ. Κάθε βαθμός θα είναι πολύτιμος και για τις δυο. Δεν αναμένουμε μεγάλο σκορ στην αναμέτρηση αυτή.

Προγνωστικό: Under 2.5 (1.55 @ Betshop)

Φροζινόνε – Εντέλα (27/08, 21:30): Να επιστρέψει άμεσα στη μεγάλη κατηγορία θέλει η Φροζινόνε, η οποία υποβιβάστηκε πέρυσι από εκεί. Για να πετύχει το στόχο της πρέπει να μαζέψει όσο το δυνατόν περισσότερο βαθμούς μπορούν. Σε μια ακόμη καλύτερη χρονιά ευελπιστούν από την πλευρά τους, στην Εντέλα. Αμφότερες γνώρισαν την ήττα στο κύπελλο κόντρα σε Πεσκάρα (2-0) και Αλεσάντρια (1-0), αντίστοιχα.

Προγνωστικό: N/G (1.80 @ Magicbet)

Βερόνα – Λατίνα (27/08, 21:30): Στην άμεση επιστροφή στη μεγάλη κατηγορία στοχεύει από την πλευρά της και η Βερόνα. Ξεκίνησε πολύ δυνατά τη φετινή χρονιά παίρνοντας δυο προκρίσεις στο κύπελλο, κόντρα σε Φόγκια (2-1) και Κροτόνε (2-1). Είναι το φαβορί για τη νίκη στο σημερινό παιχνίδι κόντρα στην Λατίνα. Από ήττα προέρχονται οι φιλοξενούμενοι, κόντρα στη Νοβάρα (1-0), για το κύπελλο.

Προγνωστικό: 1 (1.70 @ Interwetten)

Προ Βερτσέλι – Άσκολι (27/08, 21:30): Να αφήσει πίσω της την βαριά εκτός έδρας ήττα 4-1 από την Τορίνο, για το κύπελλο, θέλει η Προ Βερτσέλι, η οποία ευελπιστεί σε ένα θετικό ξεκίνημα στο νέο πρωτάθλημα. Αντίστοιχα και η Άσκολι, η οποία ούτε αυτή κατάφερε να επικρατήσει στο κύπελλο, όπου και αποκλείστηκς στα πέναλτι από την Λέτσε. Αναμένουμε μεγάλο σκορ στο σημερινό παιχνίδι.

Προγνωστικό: Over 2.5 (2.20 @ Mybet)

Τερνάνα – Πίζα (27/08, 21:30): Με νίκη θέλει να ξεκινήσει τις υποχρεώσεις της για το φετινό πρωτάθλημα η Τερνάνα, η οποία προέρχεται από ήττα 2-0 κόντρα στην Τσεζένα για το κύπελλο. Θέλει να εκμεταλλευτεί το γεγονός πως αγωνίζεται μπροστά στο κοινό της. Πολύ καλό ξεκίνημα στη χρονιά έχει κάνει η Πίζα, η οποία προέρχεται από δυο σερί προκρίσεις επί των Μπρέσια (0-2) και Σαλερνιτάνα (πεν. 4-5). Επιλογή μας η νίκη των γηπεδούχων.

Προγνωστικό: 1 (2.10 @ Stoiximan)

Βιτσέντζα – Κάρπι (27/08, 21:30): Με ένα θετικό αποτέλεσμα θέλει να ξεκινήσει τις υποχρεώσεις της στο νέο πρωτάθλημα η Βιτσέντζα, η οποία καλείται να αφήσει πίσω της την ήττα 2-0 από την Έμπολι για το κύπελλο. Από την άλλη πλευρά, η Κάρπι θέλει να επιστρέψει άμεσα στην πρώτη κατηγορία, από την οποία και υποβιβάστηκε την περασμένη χρονιά. Ξεκίνησε με ήττα την φετινή σεζόν, στην εκτός έδρας αναμέτρηση με την Περούτζια (2-0) για το κύπελλο. Επιλογή μας το αμφίσκορο.

Προγνωστικό: G/G (1.95 @ Goalbet)