Προγνωστικά Α’ ΣουηδίαςΣέντρα σήμερα στην 12η αγωνιστική της Α’ Σουηδίας, η οποία ξεκινά με τρεις αναμετρήσεις, όλες με ώρα έναρξης στις 17:00.

Έστερσουντ – Μάλμε (28/05, 17:00): Ομάδα περιορισμένων δυνατοτήτων η Έστερσουντ, στηρίζεται σχεδόν αποκλειστικά στην έδρα της, προέρχεται απ’ την εκτός έδρας συντριβή με 5-0 απ’ τη Σούντσβαλ. Σήμερα υποδέχεται τη Μάλμε, η οποία έρχεται από τρεις σερί νίκες με επιμέρους σκορ 8-2 και δείχνει να βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση. Θα πάμε με το «διπλό».

Προγνωστικό: Διπλό (1.95 @Stoiximan)

Γιόνσεπινγκ – Σούντσβαλ (28/05, 17:00): Συνεχίζει να απέχει απ’ τις νίκες η Γιόνσεπινγκ, που αγνοεί το «τρίποντο» στις εφτά τελευταίες αγωνιστικές. Προέρχεται απ’ το εκτός έδρας 3-3 με την Έλφσμποργκ, υποδέχεται τη Σούντσβαλ, που την περασμένη εβδομάδα έκανε μια εντυπωσιακή εμφάνιση κόντρα στην Έστερσουντ (5-0). Η φόρμα των δύο ομάδων μας οδηγεί στο Over 2,5.

Προγνωστικό: Over 2,5 (1.93 @Goalbet)

ΑΪΚ – Έρεμπρο (28/05, 17:00): Αρχίζει να ανεβαίνει η ΑΪΚ, που έκανε τρεις διαδοχικές νίκες και πορεύεται αήττητη στις τέσσερις τελευταίες αγωνιστικές. Σε αντίστοιχα καλή κατάσταση και η Έρεμπρο, είναι αήττητη στις τέσσερις τελευταίες αγωνιστικές, κέρδισε τα τρία πρώτα ματς, σκοράρει κατά ριπάς εκτός έδρας. Θεωρούμε ότι οι φιλοξενούμενοι έχουν τον τρόπο να πάρουν αποτέλεσμα.

Προγνωστικό: Χ2 (1.90 @Betshop)