Προγνωστικά Α' Ισπανίας

Προγνωστικά Α’ Ισπανίας: Ξεκινάει σήμερα, με τρεις αναμετρήσεις, η εμβόλιμη 25η αγωνιστική της Πριμέρα Ντιβισιόν.

Σοσιεδάδ – Έιμπαρ (28/02, 20:30): Με καλή ψυχολογία και οι δύο ομάδες, η Σοσιεδάδ προέρχεται από το διπλό επί της Λας Πάλμας (0-1) και η Έιμπαρ από το άνετο 3-0 επί της Μάλαγα. Είναι φορμαρισμένες και οι δύο, όμως θα πάμε με την έδρα, καθώς η Έιμπαρ χάνει μεγάλο μέρος της δυναμικής της μακριά από το “σπίτι” της.

Προγνωστικό: 1 (1.83 @ Stoiximan)

Μάλαγα – Μπέτις (28/02, 22:30): Δεν τα κατάφερε η Μάλαγα το περασμένο σαββατοκύριακο, έφυγε με το ατυχές 3-0 από την έδρα της Έιμπαρ και… απέδειξε για μία ακόμα φορά την αγωνιστική της αστάθεια. Η Μπέτις προέρχεται από την εντός έδρας ήττα με 1-2 στο ντέρμπι μίσους με τη Σεβίλλη και γενικότερα δε βρίσκεται σε καλή κατάσταση. Θα είναι κουρασμένοι οι Σεβιγιάνοι και από την υπερπροσπάθεια του Σαββάτου, οπότε πηγαίνουμε με τον Άσσο.

Προγνωστικό: 1 (1.97 @ Stoiximan)

Βαλένθια – Λεγκανές (28/02, 22:30): Το… πάλεψε η Βαλένθια στην εκτός έδρας αναμέτρηση του Σαββάτου με την Αλαβές, υποχρεώθηκε όμως στην ήττα με 2-1 (με ανατροπή). Είχαν προηγηθεί οι “κολλητές” εντός έδρας νίκες επί των Αθλέτικ Μπιλμπάο (2-0) και Ρεάλ Μαδρίτης (2-1). Η Λεγκανές ξέσπασε το Σάββατο εναντίον της Λα Κορούνια, με το εμφατικό 4-0 να παίρνει τη σκυτάλη από ένα σερί πέντε ισοπαλιών και έξι ηττών (σε επίπεδο πρωταθλήματος). Χαμηλή η απόδοση του 1,70 για τον Άσσο, όμως πιστεύουμε ότι οι “νυχτερίδες” θα “καθαρίσουν” το ματς.

Προγνωστικό: 1 (1.70 @ Stoiximan)