Προγνωστικά Α' Ισπανίας

Προγνωστικά Α’ Ισπανίας: Το “κυρίως μενού” της εμβόλιμης 25ης αγωνιστικής της Πριμέρα Ντιβισιόν συνθέτουν οι πέντε σημερινές αναμετρήσεις.

Οσασούνα – Βιγιαρεάλ (01/03, 20:30): Νέα ήττα για την Οσασούνα με τρία γκολ στο… κεφάλι. Έφυγε με το ατυχές 3-0 από την έδρα της Εσπανιόλ, έχει δεχθεί 12 γκολ στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της και αγνοεί τη νίκη στις τελευταίες 16 αγωνιστικές. Η Βιγιαρεάλ προηγήθηκε αρχικά με 2-0 επί της Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά… τελικά ηττήθηκε με 2-3. Δε θα μπλέξουμε με τελικό νικητή (δεν είναι πειστική η Βιγιαρεάλ εκτός έδρας), πηγαίνουμε με το Over 2,5.

Προγνωστικό: Over 2.5 (2.17 @ Stoiximan)

Μπαρτσελόνα – Χιχόν (01/03, 20:30): Ακλόνητο φαβορί για τη νίκη η Μπαρτσελόνα, βρίσκεται σταθερά… στο -1 από τη Ρεάλ Μαδρίτης (σ.σ. η “βασίλισσα” έχει ένα ματς λιγότερο), οπότε κυνηγάει το τρίποντο σε κάθε ματς. Μεγάλο διπλό την Κυριακή στο “Βιθέντε Καλδερόν”, τη στιγμή που η Χιχόν κράτησε τη Θέλτα στο 1-1. Μας αρέσει ο συνδυασμός Άσσου με αμφίσκορο, που τον βρίσκουμε σε απόδοση 2.25.

Προγνωστικό: 1 & G/G (2.25 @ Stoiximan)

Θέλτα – Εσπανιόλ (01/03, 22:30): Μόλις ένας βαθμός χωρίζει τις δύο ομάδες στον πίνακα, βρίσκονται στη μέση του πίνακα. Η Θέλτα “κόλλησε” στο ισόπαλο 1-1 στην έδρα της Χιχόν, η Εσπανιόλ πήρε την εύκολη νίκη επί της Οσασούνα με 3-0. Οι Καταλανοί χάνουν μεγάλο μέρος της δυναμικής τους μακριά από το “σπίτι” τους, όμως κάτι μας… λέει να πάμε με το αμφίσκορο και όχι με τον Άσσο.

Προγνωστικό: G/G (1.88 @ Stoiximan)

Ρεάλ Μαδρίτης – Λας Πάλμας (01/03, 22:30): Ακόμα ένα σημερινό ζευγάρι με σαφές φαβορί, το οποίο δεν είναι άλλο από τη Ρεάλ Μαδρίτης. Έχοντας και τη βοήθεια της διαιτησίας, η “βασίλισσα” έφυγε με το νικηφόρο 2-3 από την έδρα της Βιγιαρεάλ και παρέμεινε στην κορυφή του πίνακα. Άτρωτη μέσα στο “Μπερναμπέου”, συνηθίζει να σκοράρει και πολλά γκολ. Η Λας Πάλμας διανύει ξεκάθαρα περίοδο ντεφορμαρίσματος, μετρώντας μόνο ήττες στις τελευταίες τέσσερις αγωνιστικές (οι τρεις με σκορ 1-0 ή 0-1). Βλέπουμε, όμως πολλά γκολ στο “Μπερναμπέου” στο σημερινό ματς.

Προγνωστικό: Over 3.5 (1.62 @ Stoiximan)

Γρανάδα – Αλαβές (01/03, 22:30): Στον απόλυτο βαθμό έχει εκμεταλλευθεί η Γρανάδα την έδρα της στα δύο τελευταία “εντός” πετυχαίνοντας τις σημαντικές νίκες επί των Λας Πάλμας (1-0) και Μπέτις (4-1). Η Αλαβές, από την πλευρά της, προέρχεται από τη νίκη με ανατροπή επί της Βαλένθια (2-1), μετρά τρεις νίκες στις τελευταίες τέσσερις αγωνιστικές, αλλά εκτός έδρας… βγάζει προβληματάκια. “Μυρίζει” ισοπαλία στο “Κάρμενες”.

Προγνωστικό: X (3.15 @ Stoiximan)