Προγνωστικά Α' Ισπανίας

Προγνωστικά Α’ Ισπανίας: Τέσσερα παιχνίδια στο πρόγραμμα του Σαββάτου (22/10) για την Α’ Ισπανίας, ξεχωρίζει η αναμέτρηση Βαλένθια – Μπαρτσελόνα.

Εσπανιόλ – Έιμπαρ (14:00): Τρία παιχνίδια από τις νίκες και τα γκολ απέχει η Εσπανιόλ (0-2-1), η οποία την προηγούμενη αγωνιστική αναδείχθηκε ισόπαλη 0-0 με τη Λας Πάλμας. Η Έιμπαρ επέστρεψε από τη διακοπή με την εντός έδρας ήττα 2-3 από την Οσασούνα. Οι γηπεδούχοι βρίσκονται χαμηλά στη βαθμολογία, ωστόσο στις τέσσερις τελευταίες αγωνιστικές έχουν συγκεντρώσει πέντε βαθμούς και ίσως ήρθε η ώρα να πανηγυρίσουν το παρθενικό τρίποντο μπροστά στο κοινό τους.

Προγνωστικό: 1 (2.05 @ Stoiximan)

Βαλένθια – Μπαρτσελόνα (17:15): Σε ανοδική πορεία η Βαλένθια, την προηγούμενη αγωνιστική επικράτησε 2-1 εκτός έδρας της Σπόρτινγκ Χιχόν, πανηγυρίζοντας την τρίτη νίκη της στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της. Η Μπαρτσελόνα μεσοβδόμαδα έκανε επίδειξη δύναμης κόντρα στη Μάντσεστερ Σίτι, της οποίας επιβλήθηκε με 4-0. Μπορούν να σκοράρουν και οι δύο ομάδες, θα συνδυάσουμε το αμφίσκορο με το over.

Προγνωστικό: G/G & Over 2.5 (1.73 @ Goalbet)

Σοσιεδάδ – Αλαβές (19:30): Δυνατή στην έδρα της η Σοσιεδάδ, εκεί φέτος έχει ηττηθεί μόνο από τη Ρεάλ Μαδρίτης, ενώ κέρδισε Λας Πάλμας και Μπετις χωρίς να δεχθεί γκολ. Φιλότιμη η Αλαβές, παλεύει σε κάθε παιχνίδι, δεν πρέπει να ξεχνά κανείς ότι κέρδισε μέσα στο “Καμπ Νου” και π-πήρε βαθμό στο “Βιθέντε Καλδερόν”, ωστόσο θεωρούμε η Σοσιεδάδ θα βρει τον τρόπο να κερδίσει, εύκολα ή δύσκολα.

Προγνωστικό: 1 (1.68 @ Betshop)

Γρανάδα – Χιχόν (21:45): Η Γρανάδα ψάχνει ακόμη την πρώτη της νίκη στην Πριμέρα, μετρώντας δύο ισοπαλίες και έξι ήττες μετά από οκτώ αγωνιστικές. Η Χιχόν, από την πλευρά της, ξεκίνησε το πρωτάθλημα με δύο νίκες και μία ισοπαλία, ωστόσο στη συνέχεια μέτρησε πέντε σερί ήττες. Σε άθλια κατάσταση οι δύο ομάδες, η Γρανάδα έχει ένα μικρό προβάδισμα λόγω έδρας, καλή επιλογή φαντάζει και το αμφίσκορο, μια και αμφότερες θα ψάξουν το “τρίποντο”.

Προγνωστικό: Goal / Goal (1.85 @ Magicbet)