Προγνωστικά Α’ Φινλανδίας: Με δυο αναμετρήσεις να διεξάγονται σήμερα, ολοκληρώνεται και η 18η αγωνιστική στο πρωτάθλημα της Α’ Φινλανδίας.

Βάασα – Κουόπιο (25/07, 18:30): Από ένα σερί πέντε διαδοχικών νικών προέρχεται η Βάασα, η οποία θα προσπαθήσει να δώσει συνέχεια σε αυτό το νικηφόρο σερί της, με σκοπό να περάσει και πάλι στην τρίτη θέση της βαθμολογίας. Ωστόσο, δεν αναμένεται να έχει εύκολο έργο κόντρα στην Κουόπιο. Οι φιλοξενούμενοι αγνοοούν την ήττα εδώ και πέντε αγωνιστικές, όπου και έχουν απολογισμό τρεις νίκες και δυο ισοπαλίες. Αναμένουμε γκολ και από τις δυο ομάδες.

Προγνωστικό: G/G (2.20 @ Goalbet)

Μάριεχαμν – Ίντερ Τούρκου (25/07, 18:30): Να παραμείνει μόνη πρώτη στην κορυφή της βαθμολογίας θέλει μετά το τέλος του σημερινού αγώνα η Μάριεχαμν, και γι’ αυτό το λόγο θα κυνηγήσει τη νίκη κόντρα στην Ίντερ Τούρκου. Σε καλύτερη αγωνιστική κατάσταση οι γηπεδούχοι, αγνοούν την ήττα εδώ και έξι αγωνιστικές, έχοντας επικρατήσεις στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια του. Σε αντίθεση με την Μάριεχαμν, η Ίντερ Τούρκου δεν τα πηγαίνει καθόλου καλά, προερχόμενη από τέσσερις διαδοχικές ήττες.

Προγνωστικό: 1 (1.65 @ Magicbet)