Προγνωστικά Α’ Φινλανδίας: Ολοκληρώνεται σήμερα η 12η αγωνιστική στο πρωτάθλημα της Φινλανδίας, με τρεις αναμετρήσεις να διεξάγονται σήμερα, όλες την ίδια ώρα.

Χέλσινγκφορς – Ιλβ (29/05, 18:30): Σε κακή αγωνιστική κατάσταση βρίσκεται τον τελευταίο καιρό η Χέλσινγκφορς, η οποία μετράει μια ισοπαλία και τέσσερις ήττες στα πέντε τελευταία της παιχνίδια. ”Ψάχνεται” για επιστροφή στις νίκες με σκοπό να απομμακρυνθεί από την τελευταία θέση. Την δεύτερη νίκη της στα τρία τελευταία παιχνίδια πανηγύρισε η Ιλβ, η οποία προσπαθεί να βρει ρυθμό. Ηττημένη στα τρία τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια της.

Προγνωστικό: 2-3 Goal (1.97 @ Stoiximan)

Κουόπιο – Ελσίνκι (29/05, 18:30): Από ένα αήττητο σερί πέντε αγώνων προέρχεται η Κουόπιο, η οποία έχει απολογισμό τέσσερις νίκες και μια ισοπαλία σε αυτό το σερί της, διατηρώντας ανέπαφη την εστία της και στα πέντε αυτά παιχνίδια. Τέσσερις νίκες, μια ισοπαλία και μηδέν παθητικό στα τέσσερα τελευταία εντός έδρας παιχνίδια. Από ένα νικηφόρο σερί πέντε αγώνων προέρχεται η πρωτοπόρος Ελσίνκι, η οποία θέλει να συνεχίσει σε αυτό το ρυθμό για να παραμείνει μόνη πρώτη.

Προγνωστικό: G/G (1.95 @ Goalbet)

Μάριεχαμν – Βάασα (29/05, 18:30): Την πρώτη της ήττα μετά από εννέα παιχνίδια υπέστη την προηγούμενη αγωνιστική η Μάριεχαμν, η οποία θέλει να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα ώστε να μην χάσει την επαφή της από την κορυφή. Τρεις ήττες και μια μόλις νίκη μετράει στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της η Βάασα, η οποία παραμένει χαμηλά στη βαθμολογία. Αμφότερες είναι ομάδες που ”βγάζουν” το N/G και αναμένουμε ένα κόμη σήμερα.

Προγνωστικό: N/G (1.50 @ Betshop)