Προγνωστικά Α' Βραζιλίας

Προγνωστικά Α’ Βραζιλίας: Με επτά αναμετρήσεις ξεκινάει τα ξημερώματα η εμβόλιμη 12η αγωνιστική για τη μεγάλη κατηγορία της Βραζιλίας. Ξεχωρίζουν οι μάχες Γκρέμιο – Σάντος και Φλαμένγκο – Ιντερνασιονάλ.

Βιτόρια Μπαΐα – Σπορτ Ρεσίφε (30/06, 01:30): Δεν κατάφερε η Βιτόρια Μπαΐα να “χτίσει” πάνω στο μεγάλο διπλό της προπερασμένης αγωνιστικής επί της Γκρέμιο, καθώς το σαββατοκύριακο “κόλλησε” στο ισόπαλο 1-1 με την Πόντε Πρέτα. Μετρά, βέβαια, μόνο μία εντός έδρας ήττα στο φετινό πρωτάθλημα. Αήττητη στις τελευταίες τρεις αγωνιστικές η Σπορτ Ρεσίφε (2-1-0), αμφότερες οι νίκες ήρθαν όμως εντός έδρας. Δεν τα πηγαίνει καλά μακριά από το “σπίτι” της. Δε βλέπουμε να “ξεφεύγει” το σκορ.

Προγνωστικό: Under 2.5 (1.75 @ Stoiximan)

Φλαμένγκο – Ιντερνασιονάλ (30/06, 01:30): Για ένα ακόμα ματς η Φλαμένγκο θα αγωνιστεί ως γηπεδούχος μακριά από το “σπίτι” της. Δέχθηκε “χαστούκι” το σαββατοκύριακο στο “κλάσικο” με τη Φλουμινένσε, ήταν η πρώτη ήττα της στις τελευταίες τέσσερις αγωνιστικές (2-1-1). Η Ιντερνασιονάλ, από την πλευρά της, διευρύνει ολοένα και περισσότερο την περίοδο “κοιλιάς”. Μόνο απαρατήρητη… δεν πέρασε η εντός έδρας ήττα από την Μποταφόγκο (2-3), με την “Ίντερ” να τρέχει σερί 0-1-2 στις τρεις τελευταίες αγωνιστικές. Βλέπουμε αμφίσκορο στο συγκεκριμένο ματς.

Προγνωστικό: G/G (2.00 @ Goalbet)

Γκρέμιο – Σάντος (30/06, 01:30): Από τις κολλητές ήττες από Βιτόρια Μπαΐα (1-2) και Ατλέτικο Παραναένσε (2-0 εκτός) έρχεται η Γκρέμιο στο σημερινό ντέρμπι με τη Σάντος, χρειάζεται αποκλειστικά τη νίκη για να παραμείνει στο γκρουπ των διεκδικητών του τίτλου. Η Σάντος, από την πλευρά της, βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση, έχοντας σκαρφαλώσει πλέον στην 3η θέση του πίνακα. Μετέτρεψε σε “παράσταση για ένα ρόλο” το ντέρμπι με τη Σάο Πάολο (3-0), παίρνοντας την πέμπτη νίκη της στις τελευταίες έξι αγωνιστικές. Τη θεωρούμε ικανή να… πάρει αποτέλεσμα και σήμερα.

Προγνωστικό: Χ2 (1.70 @ Betshop)

Κοριτίμπα – Ατλ. Παραναένσε (30/06, 03:00): Στη μετριότητα συνεχίζει να κινείται η Κοριτίμπα. Μπορεί να έφυγε με το βαθμό της ισοπαλίας από την έδρα της Φιγκεϊρένσε (0-0), όμως η συγκομιδή τριών βαθμών στις τέσσερις τελευταίες αγωνιστικές (0-3-1) την κρατά εντός της ζώνης του υποβιβασμού. Η Ατλέτικο Παραναένσε, αντίθετα, “καθάρισε” την Γκρέμιο με 2-0 στην περασμένη αγωνιστική και πλέον τρέχει σερί 4-1-1 στα έξι τελευταία παιχνίδια της. Μάλιστα, έχει διατηρήσει και ανέπαφη εστία στα τρία τελευταία. Κλίνουμε κι εδώ προς το Χ2.

Προγνωστικό: Χ2 (1.60 @ Magicbet)

Σαπεκοένσε – Κρουζέιρο (30/06, 03:00): Με πέντε γκολ στο… κεφάλι έφυγε η Σαπεκοένσε από την έδρα της Σπορτ Ρεσίφε το σαββατοκύριακο. Βρίσκεται ξεκάθαρα σε περίοδο κάμψης, αντίθετα η Κρουζέιρο θέλει να συνεχίσει με το “πόδι στο γκάζι”. Πέτυχε δύο μεγάλες νίκες στις ισάριθμες τελευταίες αγωνιστικές, φεύγοντας αρχικά με το εμφατικό 0-4 από την έδρα της Πόντε Πρέτα και συνεχίζοντας με το 2-1 επί της πρωτοπόρου Παλμέιρας. Το ματς προσφέρεται για πολλά γκολ.

Προγνωστικό: Over 2.5 (2.20 @ Interwetten)

Σάο Πάολο – Φλουμινένσε (30/06, 03:45): Πρέπει άμεσα να βρει τον καλό εαυτό της η Σάο Πάολο, αν θέλει να μην απομακρυνθεί περαιτέρω από τα “υψηλά πατώματα” του πίνακα. Μόλις μία νίκη έχουν πανηγυρίσει οι γηπεδούχοι στις πέντε τελευταίες αγωνιστικές (1-2-2), δεν έχουν καν σκοράρει στις τελευταίες δύο. Η Φλουμινένσε έρχεται από το νικηφόρο 1-2 στο “κλάσικο” με τη Φλαμένγκο, που πήρε τη σκυτάλη από δύο κολλητές ήττες. Θα πάμε με την ισοπαλία.

Προγνωστικό: Χ (3.15 @ Stoiximan)

Αμέρικα Μινέιρο – Κορίνθιανς (30/06, 03:45): Η τέταρτη ήττα στις τελευταίες πέντε αγωνιστικές ήταν για την Αμέρικα Μινέιρο η εντός έδρας στο ντέρμπι με τη συμπολίτισσα Ατλέτικο (0-1). Η Κορίνθιανς, από την πλευρά της, επέστρεψε στα τρίποντα απέναντι στη Σάντα Κρουζ (2-1) και χρειάζεται οπωσδήποτε το 2Χ2. Μπορεί οι εν ενεργεία πρωταθλητές να έχουν ηττηθεί στις 4/5 φετινές εξόδους τους, όμως θα τους στηρίξουμε στο σημερινό ματς του Μπέλο Οριζόντε.

Προγνωστικό: 2 (2.06 @ Goalbet)