Προγνωστικά Α' Βραζιλίας

Προγνωστικά Α’ Βραζιλίας: Οι επτά σημερινές αναμετρήσεις ολοκληρώνουν την 4η αγωνιστική στην Α’ Βραζιλίας. Κλέβουν την παράσταση τα ντέρμπι σε Σάο Πάολο και Ρίο.

Πόντε Πρέτα – Φλαμένγκο (29/05, 17:00): Δεν τα κατάφερε μεσοβδόμαδα η Πόντε Πρέτα, φεύγοντας ηττημένη με 3-0 από την έδρα της Κορίνθιανς. Είχαν προηγηθεί μία νίκη και μία ισοπαλία στις δύο πρώτες αγωνιστικές. Η Φλαμενγκο “κόλλησε” στο ισόπαλο 2-2 στην εντός έδρας αναμέτρηση με τη Σαπεκοένσε, “τρέχει” σερί 1-1-1 μέχρι στιγμής και δεν… πείθει. Με αρκετή δόση ρίσκου, θα πάμε με την έδρα.

Προγνωστικό: 1 (2.38 @ Stoiximan)

Σπορτ Ρεσίφε – Κορίνθιανς (29/05, 17:00): Προβληματική η εικόνα της Σπορτ Ρεσίφε στην έναρξη του φετινού πρωταθλήματος, ξεκάθαρη η αδυναμία της στον επιθετικό τομέα. Γνώρισε δύο εκτός έδρας ήττες με 1-0, το μοναδικό της γκολ επιτεύχθηκε στην εντός έδρας ισοπαλία με την Μποταφόγκο. Ψυχολογική “ανάσα” για την πρωταθλήτρια Κορίνθιανς η μεσοβδόμαδη εμφατική νίκη επί της Πόντε Πρέτα (3-0), που ήταν το πρώτο τρίποντο στο φετινό πρωτάθλημα (1-1-1). Οι αριθμοί δείχνουν… NG.

Προγνωστικό: NG (2.00 @ Goalbet)

Βιτόρια Μπαΐα – Ατλέτικο Μινέιρο (29/05, 22:00): Όπως δείχνει η Βιτόρια Μπαΐα, το σοκ της βαριάς ήττας της πρεμιέρας (4-1) από την -επίσης νεοφώτιστη- Σάντα Κρουζ έχει ξεπεραστεί. Αυτό δείχνει το νικηφόρο 3-2 επί της Κορίνθιανς της 2ης αγωνιστικής και το μεσοβδόμαδο 1-1 στην έδρα της Αμέρικα Μινέιρο. Η Ατλέτικο Μινέιρο καλείται να ανακάμψει άμεσα μετά το ισχυρό εντός έδρας “χαστούκι” της 3ης αγωνιστικής από την Γκρέμιο (0-3). Σημειώνουμε ότι μέτρησε μία νίκη και μία ισοπαλία στις δύο πρώτες αγωνιστικές. Υποχρέωση… για διπλό στους φιλοξενούμενους.

Προγνωστικό: 2 (2.15 @ Betshop)

Σάο Πάολο – Παλμέιρας (29/05, 22:00): Σε τέτοιου είδους ντέρμπι, η προϊστορία παίζει πολύ μικρό ρόλο. Δεύτερη σερί γκέλα για τη Σάο Πάολο μετά την πρόκριση επί της Ατλέτικο Μινέιρο στα ημιτελικά του Κόπα Λιμπερταδόρες, καθώς η εντός έδρας ήττα από την Ιντερνασιονάλ (1-2) έδωσε τη σκυτάλη στο ισόπαλο 1-1 στην έδρα της Κοριτίμπας. Η Παλμέιρας, από την πλευρά της, συνδύασε με “καθαρές” νίκες τα δύο φετινά εντός, αλλά στη μοναδική της έξοδο ηττήθηκε από την Πόντε Πρέτα (2-1). Θα πάμε με το αμφίσκορο.

Προγνωστικό: G/G (1.75 @ Magicbet)

Φλουμινένσε – Μποταφόγκο (29/05, 22:00): Δεν τα κατάφερε μεσοβδόμαδα η Φλουμινένσε, “σπάζοντας” το αήττητο των δύο πρώτων αγωνιστικών (1-1-0) με την εκτός έδρας ήττα από την Παλμέιρας (2-0). Θέλει, λοιπόν, την ανάκαμψη στο σημερινό ντέρμπι συμπολιτών. Η Μποταφόγκο κινείται… συνεχώς ανοδικά: στην πρεμιέρα ηττήθηκε εντός έδρας από τη Σάο Πάολο, ακολούθησε η εκτός έδρας ισοπαλία με τη Σπορτ Ρεσίφε (1-1) και… καταλήξαμε στο μεσοβδόμαδο νικηφόρο 2-1 επί της Ατλέτικο Παραναένσε. Θα πάμε με την έδρα, καθώς η “Φλου” δεν… ξεχνά και την ήττα από τη σημερινή αντίπαλο στο πλαίσιο του περιφερειακού πρωταθλήματος Καριόκα 1.

Προγνωστικό: 1 (1.95 @ Mybet)

Γκρέμιο – Κοριτίμπα (30/05, 00:30): Στα ύψη η ψυχολογία στο στρατόπεδο της Γκρέμιο. Πώς να μην είναι, άλλωστε, όταν η ομάδα προέρχεται από το εμφατικό 0-3 επί της Ατλέτικο Μινέιρο. Αήττητοι οι γηπεδούχοι στις τρεις πρώτες αγωνιστικές (2-1-0), δεν έχουν δεχθεί καν γκολ. Η Κοριτίμπα, από την πλευρά της, έχει γευτεί όλα τα αποτελέσματα μέχρι στιγμής (1-1-1), σκοράροντας και στα τρία ματς. Άσσος με αμφίσκορο…

Προγνωστικό: 1 & G/G (3.90 @ Stoiximan)

Σάντος – Ιντερνασιονάλ (30/05, 00:30): Ανάμεικτες εντυπώσεις αφήνει μέχρι στιγμής η Σάντος. Σίγουρα δεν αποτελεί καταστροφή η εκτός έδρας ήττα της πρεμιέρας από την Ατλέτικο Μινέιρο (1-0), όμως το νικηφόρο 2-1 επί της Κοριτίμπα της 2ης αγωνιστικής έδωσε τη σκυτάλη στο μεσοβδόμαδο 2-2 στην έδρα της Φιγκεϊρένσε. Διπλασίασε τις νίκες της η Ιντερνασιονάλ (1-2 επί Σάο Πάολο, 1-0 επί Σπορτ Ρεσίφε), η οποία στην πρεμιέρα είχε μείνει στο 0-0 κόντρα στη Σαποκοένσε. Η “Ίντερ” έχει πάρει αρκετά θετικά αποτελέσματα τα τελευταία χρόνια μέσα στο “Ουρμπάνο Καλδέιρα”, πιστεύουμε ότι σήμερα θα φύγει με το βαθμό.

Προγνωστικό: Χ (3.21 @ Goalbet)