Προγνωστικά Α' Βραζιλίας

Προγνωστικά Α’ Βραζιλίας: Συνέχεια απόψε στην 16η αγωνιστική της Α’ Βραζιλίας, το πρόγραμμα της οποίας περιλαμβάνει εφτά αναμετρήσεις.

Παλμέιρας – Ατλέτικο Μινέιρο (24/07, 17:00): Παραμένει πρώτη στη βαθμολογία η Παλμέιρας, ωστόσο τελευταία δε φαίνεται να πατάει καλά στα πόδια της και δεν κάνει πειστικές εμφανίσεις. Αντιμετωπίζει την Ατλέτικο Μινέιρο, που προέρχεται από εντός έδρας νίκη επί της Κοριτίμπα και στα ντέρμπι πάντα είναι ανταγωνιστική.

Προγνωστικό: Χ2 (1.90 @Betshop)

Πόντε Πρέτα – Ιντερνασιονάλ (24/07, 17:00): Δεν έχει σταματημό η κατηφόρα για την Ιντερνασιονάλ, που την περασμένη εβδομάδα υπέστη πέμπτη διαδοχική ήττα με 0-1 απ’ την Παλμέιρας. Στον αντίποδα, η Πόντε Πρέτα είναι καλή εντός έδρας, λογικό να της δώσουμε προβάδισμα για νίκη.

Προγνωστικό: Άσσος (2.25 @Magicbet)

Κρουζέιρο – Σπορτ Ρεσίφε (24/07, 22:00): Ντέρμπι παραμονής ανάμεσα σε Κρουζέιρο και Σπορτ Ρεσίφε, δύο ομάδες με διαφορετική δυναμική. Δεν πείθει η Κρουζέιρο, την ίδια στιγμή που η Σπορτ Ρεσίφε προέρχεται από σπουδαία νίκη 4-2 επί της Γκρέμιο. Θα πάμε προς τα… δεξιά.

Προγνωστικό: Χ2 (2.10 @Interwetten)

Γκρέμιο – Σάο Πάολο (24/07, 22:00): Αναπάντεχη ήττα για την Γκρέμιο, που παρουσιάστηκε αγνώριστη την περασμένη εβδομάδα και ηττήθηκε εκτός έδρας 4-2 απ’ τη Σπορτ Ρεσίφε. Στην 9η θέση έχει υποχωρήσει η Σάο Πάολο, που έχει πολλές διακυμάνσεις στην απόδοση της και θεωρούμε ότι δε θα αντέξει στην πίεση της πιο ποιοτικής Γκρέμιο.

Προγνωστικό: Άσσος (1.97 @Stoiximan)

Ατλέτικο Παραναένσε – Φλουμινένσε (24/07, 22:00): Μόλις μια ήττα έχει υποστεί στις 7 τελευταίες αγωνιστικές η Ατλέτικο Παραναένσε, που κέρδισε στις 3/5 τελευταίες αγωνιστικές. Στον αντίποδα, η Φλουμινένσε πήρε μόλις δύο νίκες στα 7 τελευταία παιχνίδια πρωταθλήματος και εκτός έδρας είναι προβληματική.

Προγνωστικό: Άσσος (2.26 @Goalbet)

Σαπεκοένσε – Μποταφόγκο (24/07, 22:00): Ντέρμπι με φόντο την παραμονή, ανάμεσα σε δύο ομάδες που δυσκολεύονται πάρα πολύ να κερδίσουν. Μόλις μια νίκη για τους γηπεδούχους στις τελευταίες έξι αγωνιστικές, ενώ οι φιλοξενούμενοι πανηγύρισαν δύο φορές στις τελευταίες εφτά. Θα πάμε με τη βολική ισοπαλία.

Προγνωστικό: Ισοπαλία (3.20 @Betshop)

Βιτόρια – Σάντος (25/07, 00:30): Υπάρχει διαφορά ποιότητας ανάμεσα στις δύο ομάδες, οι οποίες έχουν εντελώς διαφορετικούς στόχους. Δεν έχει νίκη στα τέσσερα τελευταία ματς η Βιτόρια σε όλες τις διοργανώσεις, την ίδια στιγμή που η Κορίνθιανς προέρχεται από 7/10 νίκες στο πρωτάθλημα. Ποντάρουμε ότι θα πάρει ακόμη μια.

Προγνωστικό: Διπλό (2.65 @Magicbet)