Προγνωστικά Βελγίου: Συνεχίζεται σήμερα η δράση για την 12η αγωνιστική της Α’ Βελγίου, το πρόγραμμα της οποίας περιλαμβάνει πέντε αναμετρήσεις.

Κλαμπ Μπριζ – Βέστερλο (26/10, 21:30): Επέστρεψε στις νίκες με το 2-1 επί της Άντερλεχτ η Κλαμπ Μπριζ, σήμερα θέλει οπωσδήποτε να συνεχίσει στα «τρίποντα». Λογικά θα τα καταφέρει εναντίον της αδύναμης επιθετικά Βέστερλο, που δεν πιστεύουμε ότι θα σκοράρει.

Προγνωστικό: NG (1.91 @Stoiximan)

Άντερλεχτ – Μαλίν (26/10, 21:30): Σε κρίση βρίσκεται η Άντερλεχτ, που θέλει οπωσδήποτε να επιστρέψει στις νίκες σήμερα κόντρα στη Μαλίν. Προέρχεται απ’ την εκτός έδρας ήττα 2-1 απ’ την Κλαμπ Μπριζ, αποτέλεσμα που την έριξε απ’ την κορυφή. Στον αντίποδα, η Μαλίν επέστρεψε στις επιτυχίες με το εντός έδρας 2-0 επί της Μουσκρόν, έχει δείξει ότι μπορεί να σκοράρει σε όλα τα γήπεδα.

Προγνωστικό: G/G (1.70 @ Goalbet)

Κορτράικ – Έουπεν (26/10, 21:30): Από δύο σερί ισοπαλίες προέρχεται η Κορτράικ, που αγνοεί τη νίκη στις τελευταίες τρεις αγωνιστικές (0-2-1). Είναι εξαιρετική εντός έδρας, μπορεί να επιστρέψει στις νίκες κόντρα στην πάντα επικίνδυνη Έουπεν, η οποία όμως χάνει σε δυναμική εκτός έδρας.

Προγνωστικό: Άσσος (1.80 @Betshop)

Σαρλερουά – Γκενκ (26/10, 21:30): Είναι ένα ντέρμπι, μια αμφίρροπη αναμέτρηση ανάμεσα σε δύο καλές ομάδες. Αήττητη στα τελευταία έξι ματς σε όλες τις διοργανώσεις η Σαρλερουά, προέρχεται απ’ το εκτός έδρας 0-0 με τη Βέστερλο. Στον αντίποδα, η Γκενκ πήρε δύο σερί εντός έδρας νίκες με Μπιλμπάο (2-0) και Σιντ Τρούιντεν (1-0) και έδειξε να βρίσκει το δρόμο της. Θα πάμε με το «διπλό».

Προγνωστικό: Διπλό (2.90 @Magicbet)

Σιντ Τρούιντεν – Ζούλτε Βάρεγκεμ (26/10, 21:30): Δεν πήρε αυτό που άξιζε η Σιντ Τρούιντεν κόντρα στην Γκενκ την περασμένη αγωνιστική (1-0), ήταν η τέταρτη διαδοχική αγωνιστική που δεν κερδίζει (0-2-2). Αντίπαλος της σήμερα η πρωτοπόρος Ζούλτε Βάρεγκεμ, που επέστρεψε στις επιτυχίες με το εντός έδρας 2-0 επί της Λόκερεν και είναι ικανή να φύγει και σήμερα νικήτρια απ’ το γήπεδο.

Προγνωστικό: Διπλό (2.70 @Interwetten)