Προγνωστικά Βελγίου: Συνέχεια σήμερα στην 11η αγωνιστική της Α’ Βελγίου, το πρόγραμμα της οποίας περιλαμβάνει τρεις αναμετρήσεις.

Ζούλτε Βάρεγκεμ – Λόκερεν (22/10, 19:00): Με εμφατικό τρόπο επέστρεψε στις ήττες η Ζούλτε Βάρεγκεμ, που δεν κατάφερε να παρουσιάσει ανταγωνιστικό πρόσωπο στο εκτός έδρας ντέρμπι με τη Γάνδη και έπεσε απ’ την κορυφή της βαθμολογίας (3-0). Με ήττα επέστρεψε και η Λόκερεν απ’ τη διακοπή, καθώς έχασε 1-0 εκτός έδρας απ’ την Άντερλεχτ. Είναι φαβορί οι γηπεδούχοι, αλλά θα πάμε με τα γκολ.

Προγνωστικό: 2-3 Goal (2.00 @Goalbet)

Μαλίν – Μουσκρόν (22/10, 21:00): Μπορεί να έρχεται από τρεις σερί ήττες, ωστόσο η Μαλίν προσπαθεί να παρουσιάσει βελτίωση υπό τις οδηγίες του Φερέρα. Ήταν ανταγωνιστική εναντίον της Οστάνδης την περασμένη εβδομάδα, ωστόσο το γεγονός ότι αναγκάστηκε να παίξει με παίκτη λιγότερο απ’ το ημίχρονο έφερε την εντός έδρας ήττα (2-3). Απόλυτα απαραίτητη η νίκη σήμερα κόντρα στη Μουσκρόν, θα είναι αποτυχία αν δεν την πάρει εναντίον μιας ομάδας χωρίς πολλές δυνατότητες.

Προγνωστικό: Άσσος (1.90 @Betshop)

Βέστερλο – Σαρλερουά (22/10, 21:00): Σε καλό «φεγγάρι» η Βέστερλο, «τρέχει» αήττητο σερί τριών αγωνιστικών (2-1-0), προέρχεται απ’ το εκτός έδρας 2-2 με τη Σιντ Τρούιντεν. Σε εξαιρετικό μομέντουμ και η Σαρλερουά, «τρέχει» αήττητο σερί τεσσάρων αγωνιστικών, προέρχεται από σπουδαία εντός έδρας νίκη 1-0 επί της Κλαμπ Μπριζ. Δύσκολη έξοδος, αλλά η Σαρλερουά είναι ανώτερη ομάδα και μπορεί να κερδίσει.

Προγνωστικό: Διπλό (1.90 @Magicbet)