Προγνωστικά Πρέμιερ Λιγκ

Προγνωστικά Πρέμιερ Λιγκ: Οκτώ παιχνίδια διεξάγονται το Σάββατο για την 9η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ.

Μπόρνμουθ – Τότεναμ (14:30): Σε καλό “φεγγάρι” η Μπόρνμουθ, προέρχεται από αήττητο σερί τριών αγώνων (2-1-0), ενώ την προηγούμενη αγωνιστική διέσυρε με 6-1 τη Χαλ. Η Τότεναμ μεσοβδόμαδα έμεινε στο 0-0 εκτός έδρας με τη Λεβερκούζεν στο Τσάμπιονς Λιγκ, από ισοπαλία προέρχεται και στην Πρέμιερ Λιγκ (1-1 Γουέστ Μπρομ εκτός) παραμένοντας, παράλληλα, χωρίς ήττα εδώ και επτά ματς σε όλες τις διοργανώσεις (4-2-0). Η Μπόρνμουθ δείχνει να παίρνει τα πάνω της, αξίζει η κόντρα στο φαβορί.

Προγνωστικό: 1 DNB (2.80 @ Stoiximan)

Άρσεναλ – Μίντλεσμπρο (17:00): Σε εκπληκτική κατάσταση η Άρσεναλ, την Τετάρτη (19/10) διέσυρε με 6-0 τη Λουντογκόρετς, πανηγυρίζοντας ταυτόχρονα, την έβδομη διαδοχική της νίκη σε όλες τις διοργανώσεις. Η Μίντλεσμπορο ηττήθηκε 0-1 εντός έδρας από τη Γουότφορντ την προηγούμενη αγωνιστική και μέχρι στιγμής έχει πανηγυρίσει μόλις ένα “τρίποντο” στο φετινό πρωτάθλημα (1-3-4). Απόλυτο φαβορί η Άρσεναλ, μπορεί να κερδίσει σημειώνοντας αρκετά τέρματα.

Προγνωστικό: Άρσεναλ 3 ή περισσότερα γκολ (2.10 @ Goalbet)

Μπέρνλι – Έβερτον (17:00): Μία ακόμη ήττα γνώρισε την προηγούμενη αγωνιστική η Μπέρνλι, με 3-1 εκτός έδρας από τη Σαουθάμπτον, και έχει πανηγυρίσει μόλις μία νίκη στα έξι τελευταία παιχνίδια της στο πρωτάθλημα (1-1-4). Η Έβερτον πήρε ισοπαλία που δεν άξιζε στην έδρα της Σίτι (1-1), ωστόσο συμπλήρωσε τέσσερα ματς χωρίς νίκη σε όλες τις διοργανώσεις (0-2-1). Η Μπέρνλι είναι αποτελεσματική στο γήπεδό της, δεν αποκλείεται να καταφέρει να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα.

Προγνωστικό: 1Χ (2.15 @ Betshop)

Χαλ – Στόουκ (17:00): Παραπαίει η Χαλ η οποία τις επτά τελευταίες αγωνιστικές δεν έχει νίκη (0-1-5), ενώ στα τέσσερα πιο πρόσφατα ματς της δέχθηκε συνολικά 17 τέρματα. Η Στόουκ έχει πάρει τα “πάνω” της, την προηγούμενη αγωνιστική πανηγύρισε την “παρθενική” φετινή τη νίκη, έστω και απέναντι στην τραγική Σάντερλαντ, και “τρέχει” πλέον αήττητο σερί τριών αγώνων. Το μομέντουμ είναι ξεκάθαρα με τους φιλοξενούμενους.

Προγνωστικό: 2 (2.50 @ Magicbet)

Λέστερ – Κρίσταλ Πάλας (17:00): H Λέστερ έχει ρίξει ξεκάθαρα το βάρος στο Τσάμπιονς Λιγκ, εκεί όπου μεσοβδόμαδα πανηγύρισε την τρίτη της νίκη μετά από ισάριθμες αγωνιστικές, με 1-0 επί της Κοπεγχάγης. Στην Πρέμιερ Λιγκ δεν έχει “τρίποντο” εδώ και τρία παιχνίδια (0-1-2), στα οποία, μάλιστα, σημείωσε μόλις ένα τέρμα. Στον αντίποδα, η Κρίσταλ Πάλας δεν τα κατάφερε κόντρα στη Γουέστ Χαμ την προηγούμενη αγωνιστική (0-1 εντός), με το αποτέλεσμα αυτό να βάζει τέλος σε αήττητο σερί πέντε αγώνων (3-2-0) σε επίπεδο πρωταθλήματος. Οι περσινοί πρωταθλητές μετά το 3Χ3 στην Ευρώπη, οφείλουν να κερδίσουν και εντός των συνόρων. Ικανοποιητικές οι αποδόσεις του Άσσου.

Προγνωστικό: 1 (2.00 @ Interwetten)

Σουόνσι – Γουότφορντ (17:00): Στάθηκε καλά η Σουόνσι την προηγούμενη αγωνιστική στην έδρα της Άρσεναλ, αν και δεν κατόρθωσε να αποφύγει την ήττα με 3-2. Υποδέχεται τη Γουότφορντ, η οποία έχει υποστεί μόνο μία ήττα στα πέντε τελευταία παιχνίδια της. Οι “κύκνοι” έχουν άμεση ανάγκη τους βαθμούς, η αλλαγή προπονητή έδειξε να τους κάνει καλό, ίσως ήρθε η ώρα να πανηγυρίσουν μία εντός έδρας νίκη, τη δεύτερη συνολικά για φέτος.

Προγνωστικό: 1 (2.30 @ Stoiximan)

Γουέστ Χαμ – Σάντερλαντ (17:00): “Ανέπνευσε” η Γουέστ Χαμ την προηγούμενη αγωνιστική, επικρατώντας 1-0 εκτός έδρας της Κρίσταλ Πάλας. Η Σάντερλαντ γνώρισε ακόμη μία ήττα, από τη Στόουκ αυτή τη φορά, και αποτελεί τη μοναδική ομάδα του πρωταθλήματος χωρίς νίκη μετά από οκτώ παιχνίδια (0-2-6). Τα “σφυριά” έχουν το προβάδισμα, μπορούν να κερδίσουν και χωρίς να δεχθούν γκολ.

Προγνωστικό: 1 & No Goal (2.88 @ Goalbet)

Λίβερπουλ – Γουέστ Μπρομ (19:30): Η Λίβερπουλ ήταν η καλύτερη ομάδα στο εντός έδρας ντέρμπι με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αλλά δεν μπόρεσε να σκοράρει και μοιραία περιορίστηκε στο 0-0. Η Γουέστ Μπρομ είναι αήττητη εδώ και τέσσερα ματς (1-3-0) και τα τρία πιο πρόσφατα παιχνίδια της να ολοκληρώνονται 1-1! Η Λίβερπουλ, με εξαίρεση τον αγώνα με τη Γιουνάιτεντ, πετυχαίνει και δέχεται γκολ. Το ίδιο ισχύει και για τη Γουέστ Μπρομ.

Προγνωστικό: Goal / Goal (2.15 @ Betshop)