Προγνωστικά Τσάμπιονσιπ: Τρεις εξ αναβολής αναμετρήσεις περιλαμβάνει σήμερα Τρίτη (28/02) το μενού στην Τσάμπιονσιπ.

Άστον Βίλα – Μπρίστολ Σίτι (28/02, 21:45): Την πρώτη της νίκη μετά από εννιά αγωνιστικές (0-2-7) πανηγύρισε η Άστον Βίλα, η οποία ευελπιστεί μα βρει ξανά τον καλό της εαυτό. Από την άλλη πλευρά η Μπρίστολ Σίτι αγνοεί το «τρίποντο» στις τέσσερις πρόσφατες αναμετρήσεις της (0-2-2) και διατήρησε το +2 απ’ τις επικίνδυνες θέσεις. Καλύτερη ομάδα οι γηπεδούχοι, έχουν τον πρώτο και τελευταίο λόγο.

Προγνωστικό: 1 (2.03 @ 2winbet)

O bookmaker δεν βρέθηκε

Μπράιτον – Νιούκαστλ (28/02, 21:45): Πέντε αγωνιστικές αήττητη συμπλήρωσε η Μπράιτον (3-2-0), εκμεταλλεύτηκε την γκέλα της Νιούκαστλ και πάτησε ξανά στην κορυφή. Από την άλλη πλευρά η Νιούκαστλ επέκτεινε το αήττητο σερί της στις οκτώ αγωνιστικές (5-3-0), ευρισκόμενη μια θέση κάτω από τη σημερινή της αντίπαλο και στο +5 απ’ την τρίτη θέση και τα πλέι οφ. Πολύ μεγάλο παιχνίδι, αυτό που θα κεντρίσει όλα τα βλέμματα στο «νησί» μεσοβδόμαδα. Απόλυτα ισορροπημένο το σετ, δίκαια κατά την άποψή μας καθώς οι δυο ομάδες δεν διαφέρουν πολύ μεταξύ τους. Αναμένονται ιδιαίτερα προσεκτικές και η ισορροπία στο πρώτο μέρος μοιάζει πολύ πιθανή να επιβεβαιωθεί.

Προγνωστικό: Ισοπαλία στο 1ο ημίχρονο (1.89 @ 2winbet)

O bookmaker δεν βρέθηκε

Μπλάκμπερν – Ντέρμπι (28/02, 21:45): Μια νίκη στα τελευταία επτά παιχνίδια μετράει η Μπλάκμπερν (1-3-3), η οποία παρέμεινε εντός επικίνδυνης ζώνης και στο -3 απ’ τη σωτηρία. Από τη δική της πλευρά η Ντέρμπι αγνοεί τη νίκη στις πέντε πρόσφατες εμφανίσεις της (0-2-3) και απέχει πλέον δέκα πόντους απ’ την είσοδό της στα πλέι οφ. Αμφότερες βρίσκονται σε πολύ κακό μομέντουμ. Θα κοιτάξουν να διαφυλάξουν τα νώτα τους και τα λίγα τέρματα είναι η πιο λογική επιλογή.

Προγνωστικό: Under 2.5 (1.63 @ 2winbet)

O bookmaker δεν βρέθηκε