Προγνωστικά Α’ Γερμανίας: Με δυο αναμετρήσεις συνεχίζεται η αγωνιστική δράση στο πρωτάθλημα της Μπουντεσλίγκα, με τα παιχνίδια να πραγματοποιούνται στις 16:30 και 18:30.

Ίνγκολσταντ – Γκλάντμπαχ (26/02, 16:30): Αμφότερες αποοητεύουν με τη φετινή τους παρουσία και ιδίως η Γκλάντμπαχ η οποία ξεκίνησε με πολύ μεγαλύτερες βλέψεις τη χρονιά. Οι δυο ομάδες βρίσκονται σε 17η και 13η θέση αντίστοιχα και στη σημερινή αναμέτρηση θα ψάξουν τη νίκη με κάθε κόστος, η μεν Ίνγκολσταντ για να βγει εκτός επικίνδυνης ζώνης και η δε Γκλάντμπαχ για να βελτιώσει τη θέση της. Εμείς θα πάμε με τους γηπεδούχους, μιας και οι φιλοξενούμενοι θα είναι και κουρασμένοι από το ματς της Πέμπτης κόντρα στη Φιορεντίνα.

Προγνωστικό: 1 DNB (1.85 @ Magicbet)

Σάλκε – Χόφενχαϊμ (26/02, 18:30): Σε πολύ καλύτερη κατάσταση βρίσκεται η Σάλκε τη δεδομένη χρνική στιγμή, μετρώντας τρεις νίκες και τρεις ισοπαλίες στα έξι τελευταία ανεξαρτήτως διοργάνωσης. Η Χόφενχαϊμ από την πλευρά της έχει χάσει τη σταθερότητα που είχε, ωστόσο αυτή είναι που έχει το κίνητρο σήμερα, μιας και βρίσκεται στην 4η θέση και μόλις στο -3 από την Ντόρτμουντ. Καλύτερα να αφήσουμε στην άκρη τη συγκεκριμένη αναμέτρηση και να επιλέξουμε κάτι μετά τη σέντρα του παιχνιδιού.

Προγνωστικό: No Bet